Zanimivosti

Škandal - peticija proti Zadrugi!

Avtor: kš

Konflikt med lastnikom Pink TV, Željkom Mitrovićem in mladim raperjem in YouTuberjem Bogdanom Ilićem, bolj znanim kot Baka Prase, ne pojenja in se še stopnjuje.

Baka Prase je odločen, da bo šel do konca!
Foto: YouTube - Instagram

Mitrović, ki ima v lasti kar nekaj medijev, se je teh poslužil tako, da je objavil sporni dokumentarni film o mladem raperju. Prek filma je Mitrović, s pomočjo razno raznih prič skušal javnost prepričati, da je Baka Prase posiljevalec, pedofil, kriminalec in še bi lahko naštevali. Med predvajanjem tega šokantnega dokumentarca, pa je Baka Prase prek svojega YouTube profila vse sproti komentiral in kasneje tudi zanikal.

“Prepovejte Zadrugo!”

A Baka Prase je šel še dlje - prek spleta je odprl peticijo, s pomočjo katere želi ukiniti kontroverzni resničnostni šov Zadruga, v katerem sodelujejo tudi Slovenci. Peticija za ukinitev oddaje je zelo uspešna in vprašanje časa je, kdaj bodo dosegli 200.000 podpisov. Trenutno se številka giblje nekje pod 170.000

Peticija Zadruga Stop
Bo raperju uspelo ugasniti Zadrugo?!
Change.org

Mitrović z istim orožjem

Mitrović se je odločil, da bo uporabil isto orožje proti raperju in je navedel, da ko se bo vrnil v Srbijo, bo sprožil dve peticiji v zvezi z Bogdanom Ilićem - prva zahteva odhod Baka Praseta v zapor, saj bi po Mitrovićevih besedah spolno izkoriščal mladoletna dekleta in utajil kar nekaj davkov, druga pa ukinitev njegovega YouTube kanala.

Kdo bo zmagal? Mladi raper ali medijski mogotec?