Zanimivosti

Iščejo jo v reki ...

Avtor: kš

Marijana Čvrljak (Seifert) - Kaj se je pripetilo zmagovalki Big Brotherja 2011? Policija jo išče v reki Savi, ob mostu, kjer so našli njene osebne predmete.

Marijana Čvrljak (Seifert)
Foto: YouTube

Marijana Čvrljak je leta 2011 zmagala v regionalni verziji resničnostne oddaje Big Brother. Takrat se je postavna Dalmatinka, lepih oblin in krasnih zelenih oči zapletla s sotekmovalcem, srbskim glasbenikom Nikolo Nemaševićem (Nemeš), v katerega se je noro zaljubila.

marijana-čvrljak-(seifert)
Marijana Čvrljak (Seifert)
YouTube

Varala pred kamerami

Leta 2011 je za Marijano Čvrljak slišala celotna regija. V hišo je vstopila kot poročena ženska, ki je imela z možem Ivanom, mornarjem triletno hčer. Vendar se je že po nekaj dneh v hiši pred kamero strastno ljubila s srbskim glasbenikom Nemešom, zaradi česar je njen takratni mož vložil ločitev, odpovedala pa se ji je tudi celotna družina. Takrat je najbolj prizadela svojega očeta. Takrat je njen oče rekel, da ne želi nikoli več slišati zanjo. Preveč je prizadela celo družino.

Stvari so se postavile v prave tirnice

Minilo je kar nekaj let, medtem pa je Marijana imela kar nekaj propadlih vez. Ljubezenska pravljica s srbskim glasbenikom Nemešom se ni nadaljevala, Marijana se je takoj zatem znašla v objemu novega moškega - Tomislava Grizelja ... A tudi njuna romanca je klavrno propadla. Ko so radovedni novinarji klicali Tomislava za izjavo glede njune veze, je bil kategoričen: »Nikoli več ne želim slišati njenega imena.«

marijana-čvrljak-(seifert)
Marijana Čvrljak (Seifert) z zadnjim možem, Karlom, ki je tudi prijavil njeno izginotje
YouTube

Zadnja ljubezen, mož Karlo Seifert

Ko je bilo videti, da je Marijana končno našla pravega, se je spet vse obrnilo na glavo – a tokrat na najbolj tragičen možen način. Njen zadnji mož Karlo Seifert, Zagrebčan, s katerim je Marijana povila tudi sinka Aleksandra Benjamina, je pred nekaj dnevi prvi prijavil izginotje. Policiji je povedal, da jo je nazadnje videl v torek zvečer, ko sta šla spat. »Ni pustila nobenega sporočila niti ni bilo znakov, da bi lahko zapustila hišo. Upam, da se Marijana najde in v to trdno verjamem. Ko bi le vedel, kje je ... «, je izjavil. Oglasila se je tudi njena sestra Maja Kovačević, ki smo jo le pred nekaj meseci lahko gledali v resničnostni oddaji Bar na Voyo in novinarjem povedala, da kolikor ji je znano, Marijana in Karlo nista imela težav. Je pa dejstvo, da sta se Marijana in Maja nekoliko oddaljili, najbrž tudi zaradi Majinega udejstvovanja v resničnostnem šovu Bar, kjer je poskrbela za konkretno dozo škandalov in celo pretepov.

marijana-čvrljak-(seifert)
Marijana Čvrljak (Seifert)
YouTube

Družina je pretresena

Oče pogrešane Marijane Ivo Kovačević izginotja hčerke za Slobodno Dalmacijo ni želel komentirati. Marijana je imela v preteklosti burno razmerje z očetom, še posebej, ko se ji je javno odrekel. Z leti sta razmerje zgladila in zdaj pomagata pri iskanju hčerke. Družinski prijatelj Tomo Zelić je za Slobodno Dalmacijo povedal, da so bili starši pogrešane Marijane povsem strti, saj slutijo, da se je zgodilo najhujše. Nazadnje so jo videli na veliko noč, ko so jo obiskali v Zagrebu.

MAJA KOVAČEVIĆ
MAJA KOVAČEVIĆ
Kurir TV

Resničnostni šovi, ki gredo čez meje

Marijana je tako še ena od žrtev neusmiljenega sveta resničnostnih šovov. Hitra slava, denar, prepovedane ljubezni, pritiski medijev in javnosti ... Vse to je vplivalo nanjo in na celo njeno družino. Zanimivo pa je, da je kljub temu, da je Marijana resnično veliko izgubila zaradi tovrstnih oddaj, tudi njena sestra Maja šla po njenih stopinjah. V letošnji oddaji Bar, ki smo jo lahko spremljali na Voyo, je poskrbela za veliko škandalov. Tudi ona je popolnoma izgubila kompas in se pred kamerami počela marsikaj, kar v običajnem življenju najbrž ne bi ...