Zanimivosti

Aca Lukas – Serija o pevcu kmalu na Netflixu?!

Avtor: kš

Aca Lukas je nedavno razgalil svojo dušo in v avtobiografski knjigi Ovo sam ja - To sem jaz, kjer je brez zadržkov razkril vse podrobnosti svojega otroštva, boja z zasvojenostjo, spomnil pa se je tudi dni preživetih v zaporu.

Aca Lukas
Foto: Facebook

A nedolgo zatem je Lukas znova razveselil oboževalce, ko je razkril, da bo najprej posnel film, nato pa še serijo z naslovom Kafane na Balkanu, katere scenarij bo temeljil na dogodkih iz njegovega življenja. Producent filma Saša Mirković pa naj bi se celo dogovarjal z Netflixom za odkup serije.

Svetovni uspeh!

Saša Mirković je najel vrhunske strokovnjake in zelo si želijo, da bi ta film doživel velik uspeh tako na domačem kot svetovnem trgu ... Če bo šlo vse po načrtih, bo film premierno prikazan na Sarajevskem filmskem festivalu, kjer so prepričani, da bo produkcija osvojila srca občinstva, navdušila pa bo tudi filmske kritike in ljudi iz sveta filma. Po predvajanju filma bo na sporedu še istoimenska serija - je za srbske medije povedal dobro obveščeni vir, ki je dodal:
»Saša vsako delo, ki ga opravlja, vzame resno. V ta projekt je vložil veliko znanja, časa, truda in denarja. Izdelava je vrhunska in je prepričan v kakovost, ki jo ponuja. Zato namerava podpisati pogodbo z Netflixom in predvajati epizode serije o življenju največje balkanske zvezde.«

Po Aci pa še Miroslav Ilić

»Res je, imam načrte za sodelovanje z Netflixom, ne bom miroval, dokler ne podpišemo pogodbe. Od tega projekta pričakujem res veliko, po njem pa nameravam posneti življenje Miroslava Ilića. On je živa legenda in zaslužil si je, da mu posvetimo film,« je za Alo! dejal Mirković.

Spomnimo, Aca Lukas 3. novembra 2022 pripravlja spektakularen koncert v Stark Areni.