Trači

Veste, čigava hčerka je?

Avtor: k.s.

Una Čolić - Krasna lepotička, za katero se obračajo prav vsi. To je mlada in seksi Una, ki nosi kar pomemben priimek – Čolić. Mladenka je namreč hči legendarnega pevca Zdravka Čolića.

Una Čolić
Foto: Instragram
Krasotica v rdečem
Kot oče je očitno tudi hčerkica rada v središču dogajanja. To redno dokazuje prek svojega profila na Instagramu, kjer ima že skoraj 40 tisoč sledilcev, ki jih redno osrečuje z zelo lepimi in seksi fotografijami. Poleg tega je velika ljubiteljica modnih dodatkov, za katere odšteje (najbrž kar očka Zdravko) tudi zelo visoke vsote!

una-čolić
Una Čolić
Instragram

Na zadnji v nizu fotografij, ki je požela zelo velik odziv in navdušila sledilce, je Una v krasni rdeči obleki, z zelo globokim dekoltejem. Elegantna lepotička se je zabavala s prijateljicami v prestižnem klubu Lafayette Cuisine Cabaret Club v Beogradu, kjer se zbirajo neverjetne lepotice in postavni moški. Več o klubu boste v prihodnjih dneh lahko prebrali v naši rubriki Balkan trip!

Kaj pravi »tata«?

Zdravko Čolić, ki je letos praznoval 70 let, je nad svojo princesko navdušen in o njej govori samo v presežnikih. »Zdaj je bolj priljubljena od mene,« je izjavil v nedavnem intervjuju. Poleg 19-letne Une ima z ženo Aleksandro še 14-letno Laro.