Trači

Stefan Mihić – Denise ga je izkoristila!

Avtor: k.s.

Postavni Beograjčan, ki je z Denis Dame uprizoril pravo seks predstavo v resničnostnem šovu Zadruga, naj bi s tem svojim dejanjem popolnoma šokiral in tudi razžalostil svoje najbližje.

Denise Dame pa kot prava dama odgovarja: Trans osebe so mi všeč!
Foto: Instagram

Sram ga je!

Stefanov prijatelj je za srbski Kurir povedal, kako se počuti Stefanov oče: »Slišal sem ga pred nekaj dnevi. Rekel mi je, da ga je zelo sram zaradi sina in zaradi njegovega obnašanja v Zadrugi. Rekel mi je tudi, da ne želi stopiti iz stanovanja, ker ne želi nikogar srečati, saj ga je dobesedno sram.«

Seks je bila kaplja čez rob

Stefanov oče naj bi že tako imel kar precej slabo mnenje glede sinovega udejstvovanja v tem resničnostnem šovu. Kaplja čez rob pa je bil seks v kopalnici in to pred kamerami – brez sramu, brez cenzure. Posnetki, ki so zaokrožili po celi regiji so Stefanovega očeta močno razžalostili ... Ni mogel verjeti svojim očem.

denise-dame
Denise Dame v vroči akciji.
Zajem zaslonske slike/Zadruga

Denise ga je izkoristila

Stefanov prijatelj pa je šel še dlje: »Še kar ne morem verjeti, da se je to zgodilo, da sem to videl. Stefan je sicer bil vedno svobodomiseln človek, ampak absolutno ne tak ... Vse nas, prijatelje in sorodnike, je pustil brez besed. Mislim, da je na to vplival alkohol, ki ga je v Zadrugi vedno ogromno ... in poleg tega mislim tudi, da je Denise izkoristila to, da je bil pač Stefan pijan.«

Zelo je bolan ...

Stefanov prijatelj je med drugim še dodal, da misli, da je vse skupaj sramotno za takega človeka, kot je Stefan, ki je uspešen poslovnež in ki dela tudi v tujini.

»Lahko bi se skrila! Zakaj sta morala to početi direktno pred kamerami?Sicer pa mislim, da je največjo sramoto doživel prav Stefanov oče, ki je že nekaj časa bolan in to ga je zelo močno prizadelo. Oče je bil proti temu, da se Stefan sploh udeleži te oddaje ... In vam povem, da če se mu bo kaj zgodilo, bo krivda Stefanova, saj človek je zelo bolan in ne sme doživljati takih šokov."