Trači

Soraja - bojijo se za njeno življenje

Avtor: kš

Starleta Soraja Vučelić je v petek zvečer doživela zelo hudo prometno nesrečo, na meji z Albanijo. V avtu sta bili tudi njena sestra in prijateljica.

Soraja
Foto: Instagram

Po grozljivi nesreči, je v intervjuju za Republiko Sorajina sestra povedala, da vsak dan moli, ker se boji, da sestra ne bo preživela. Obenem je razkrila, da se Vučelićeva bori za življenje, saj ima notranje krvavitve, kar še naprej povzroča življenjsko nevarne zaplete.

»Soraya ima hude notranje krvavitve in zato je več notranjih organov ogroženih ...«

Sorajina sestra, ki je bila v avtu s še eno prijateljico in zvezdnico, pravi, da je kaos nastal, ko je vozilo za njima začelo prehitevati, medtem ko je avto z nasprotnega pasu peljal prehitro, vsi trije avtomobili pa so trčili.
»Ne vem, v kakšnem stanju so ljudje, ki so bili v drugih avtomobilih. Bilo je grozno trčenje, vse zaradi moškega, ki se mu je mudilo, da bi nas prehitel. Videlo se je, da je vozil hitro in iz nasprotne strani je pripeljal še en avtomobil. To so trenutki nepazljivosti, napačno ocenjena hitrost in to je to. Dejansko Soraja ni uspela storiti ničesar. Mislile smo, da bosta voznika drugih dveh avtomobilov zavirala, se skušala izogniti vsemu temu, a ni bilo tako.«

Čaka jo nekaj operacij

Soraja naj bi trenutno čakala tudi na zelo zapleteno operacijo, trenutno se nahaja v kliniki na Hrvaškem. V času nesreče se je Soraja s sestro in prijateljico peljala v džipu mercedes, ki ga je moč trka drugega vozila na koncu prepolovila. Ko so policisti in gasilci prispeli na kraj dogodka, so dekleta tako rekoč izvlekli iz popolnoma uničenega avtomobila.

Oglasila se je tudi druga potnica avtomobila, skupna prijateljica, ki je na svojem Instagram profilu zapisala:

Nataša
Nataša
Instagram