Trači

Rada Manojlović zapravila 40.000 evrov za …

Avtor: kš

… nov avtomobil, seveda. Pevka Rada Manojlović se je obdarila z novim avtomobilom, za katerega naj bi odštela okrog 40.000 evrov.

Pevka Rada Manojlović je za nov avtomobil odštela okrog 40.000 evrov.
Foto: Instagram

Ekipa oddaje "Paparaco lov" je po snemanju oddaje ujela Rado Manojlović. Mnogi so opazili, da se pevka vozi z novim avtomobilom. Rada je pokazala svoj novi biser, gre za črni karavan znamke "Mercedes". Pevka Rada Manojlović je priznala, da so se ji zaradi njenega prejšnjega avtomobila posmehovali celo delavci na bencinski črpalki, tako slab je bil! Ko pa je kupila nov, bolj luksuzen avtomobil, je spet naletela na negativne komentarje … Skratka - nikoli prav!

rada-manojlović
Rada Manojlović
Paparaco lov

Prej je vozila peugeot 207 ...

"Ljudje so se mi posmehovali. Devet let sem vozila peugeot 207. Ti ljudje, ki delajo na bencinski črpalki, v trgovini... Ko sem ustavila za točenje goriva, so mi rekli: 'A ti še vedno voziš to kripo??' Na carini so mi večkrat rekli: 'A ti še nisi zamenjala avta?,” je povedala Rada in dodala: "Oprostite, zakaj bi zamenjala avto, ki mi nikoli ni povzročal težav in me zanesljivo prevaža iz točke A do točke B? Toda očitno ne izgleda dovolj dobro."

Tudi ko je zamenjala avto, kritike niso prenehale, zato je pevka sporočila, da bi bilo najbolje, da se vsak posveča svojim zadevam in da se nihče nikomur ne opravičuje.

Svoj novi biser, črni karavan znamke 'Mercedes', je ponosno pokazala javnosti.
Svoj novi biser, črni karavan znamke 'Mercedes', je ponosno pokazala javnosti.
Paparaco lov

"Ko sem zamenjala avto, so rekli: 'No, končno si zamenjala osla za konja.' Potem pa so dejali: 'Poglejte jo, kako se baha!' Zato res ni treba, da se komurkoli opravičujem.