Trači

Petar Grašo – na posnetku bivša in sedanja!

Avtor: k.s.

Petar Grašo, ki je bil več kot 24 let v zvezi s pevko Danijelo, se je po hitrem postopku ljubezensko zapletel in poročil s 14 let mlajšo Hano Huljić, sicer tudi hčerko njegovega glasbenega kolega Tončija Huljića.

Foto:

Poročena in v pričakovanju

Hana in Petar sta nedavno naznanila, da boste postala kmalu starša, kar je precej zabolelo njegovo nekdanjo Danijelo, ki mu ni mogla roditi otroka.

Mala kodrasta princeska je zrasla v tekmico?

Je pa precej bizarno dejstvo, da so se Petar, Danijela in Hana družili, ko je bila slednja stara le tri leta. Leta 1993 je namreč Danijela prepevala v skupini Magazin in to skupaj s Haninim očetom, Tončijem. Skupina je seveda posnela lepo število videospotov, med katerimi je tudi spot za skladbo Došlo vrijeme, ki jo je napisala Hanina mama, Vjekoslava Huljić. Precej bizarno je videti, kako v spotu najprej nastopa mala Hana, potem seveda Danijela, zaključi pa se tako, da Danijela in Hana se primeta za roke in odkorakata.

... in 27 let kasneje ...

Hana Huljić in Petar Grašo 1
Hana Huljić in Petar Grašo
Instagram
Najbrž si Danijela ni niti sanjala, da ji bo ta deklica 27 let kasneje 'ukradla' partnerja. Življenje je res nekaj presenetljivega! Nikoli ne veš, kaj ali kdo te čaka za ovinkom ...