Trači

Neda Ukraden – niti grama silikona?!

Avtor: k.s.

71-letna Neda Ukraden je znana po svoji glasbi in po svojem vrhunskem videzu. Kako to, da je še vedno tako seksi in v formi?

Neda Ukraden
Foto: Instagram

Podobno kot vse ženske na sceni, se tudi Neda kot prvo zahvaljuje svojim genom: »To, kar sem nasledila, torej geni – to, mi je res olajšalo življenje že na samem začetku. Vedno sem prav zaradi genov bila v prednosti ... Sicer pa je tu tudi vsakodnevna vadba. Vsak dan telovadim in to kjer koli sem – doma, na poti, v hotelu. Imam 8 svojih vaj in te so stalnica v mojem življenju.«

Obožuje ta dva športa

71-letna pevka je torej zelo fizično aktivna: »Najraje pa imam plavanje in tenis, ta dva športa dobesedno obožujem.« Seveda je dodala, da je pri vsem tem pomembno tudi zdravo prehranjevanje ... V kar absolutno nismo dvomili.

Izjava, ki ne prepriča ali pač?

»Moj mladostni videz je posledica tudi prehrane, dela, duhovnosti, notranje energije in seveda nege. Vse to in nič silikona. V sebi namreč nimam niti grama silikona in sem ponosna, da je tako. Jaz sem živi dokaz, da je lahko ženska v zrelih letih prav dobro izgleda in to brez umetnih dodatkov.« Ji verjamemo ali ne? Sicer pa najbrž res govori resnico, saj se v zadnjih letih pri korekciji obraza ne uporablja več silikon, pa tudi pri razno raznih liftingih silikon enostavno ni potreben.