Trači

Milan Stanković – Ojoj, zdaj počne TO!

Avtor: k.s.

Foto:

Se še spomnite simpatičnega platinastega dečka, ki je leta 2010 v Oslu prepeval o Balkanu? Tega iz zgornje fotografije? Videti je bilo, da bo njegova glasbena kariera bleščeča, a žal se ni vse izteklo tako, kot so nekateri mislili.

Porejen in spremenjen

Milan se je v teh letih kar precej spremenil – lepi platinasti lasje so izginili in pojavili so se dodatni kilogrami ... Glasbena kariera pa se je nekako ustavila. Zato se je Milan odločil, da bo za nekaj časa mikrofon obesil na klin. »Z glasbo ne bo nehal, vendar bo snemal le za svojo dušo,« je povedal neimenovani vir, ki je dodal, da ima sedaj Milan veliko bolj donosen posel ...

MILAN2.jpg

Kamiondžia?

Viri trdijo, da Milan iz topline svojega doma služi na kupe denarja ... Pred dvema letoma, ko je bil v Ameriki, mu je namreč padlo na pamet, da bi začel z novim biznisom – avto prevozništvom. Na začetku mu je uspelo kupiti en kamion, potem pa se je biznis konkretno razširil in mladenič je kupil kar deset kamionov. Skratka, uživa v svojem poslu, služi veliko denarja in se pač ne obremenjuje s tem, kako bo videti na odru in kaj bo publiki všeč ... Glavno, da posel teče kot po maslu!