Trači

Maja Šuput – iznakažena?

Avtor: kš

Maja Šuput Tatarinov (42) doživlja pravi medijski linč. Na svojem Instagramu je namreč delila fotografije iz zadnje oddaje šova Zvezde plešejo, v kateri je bila tema šova "Zlata doba Hollywooda".

Maja Šuput
Foto: Instragram

Pevka je nosila obleko s perjem, ki jo je oblikoval njen najboljši prijatelj Marko Grubnić ... A obleke ni opazil skoraj nihče, saj je vso pozornost pritegnil njen precej spremenjen obraz.

Preveč »napeta«

Po mnenju mnogih lepotnih poznavalcev, pevka že več let hodi na injekcije hialurona in botoksa. Komentarji na društvenih omrežjih so res zelo neposredni. »Maja, a so te popikale čebele,« se sprašujejo njeni sledilci.

Strokovnjaki imajo svoje mnenje

V debato se je vmešalo kar nekaj strokovnjakov. »Vsekakor je pretiravala. Preveč botoksa na čelu ji je spustilo veke in obrvi. Tudi v licih ima veliko preveč hialurona, videti je nenaravno in če bo tako nadaljevala, bo kmalu videti kot ženska – mačka,« je zapisal nek strokovnjak. Spet drugi strokovnjak je zapisal: »Problem so lica, saj ima veliko preveč polnil in sedaj ima na obrazu pravo klobaso.«

Kakorkoli že – Maja je fantastična izvajalka, pa četudi je sedaj na tapeti in to le zato, ker si želi biti lepa ... Taka pa je bila pred desetimi leti!

Takšna pa je Maja danes ...