Trači

Maja Nikolić nad Goco Tržan

Avtor: kš

Maja Nikolić je očitno zelo rada v središču pozornosti ... Tokrat je spet veselo 'jezikala' in lahko se zgodi, da bo zaradi tega končala na sodišču.

Maja Nikolić
Foto: Instagram

Pevka Maja Nikolić je verbalno napadla svojo kolegico Goco Tržan, za katero trdi, da je ljubosumna nanjo zaradi profesionalnih uspehov in ljubezenskega življenja. Po Majinih besedah je Goca nekoč želela biti z moškim, s katerim je bila Nikolićeva.

maja-nikolić
Maja Nikolić
Instagram

»Prav tako me sovraži, ker je nekoč čakala tri leta, da prekinem svojo zvezo z moškim, katerega ime se vsakodnevno pojavlja v časopisih, saj je trenutno povezan z "Zadrugo", čeprav ni v šovu, ga neprestano omenjajo,« je povedala Maja za Pink.rs, vsem pa je postalo jasno, da gre za Aco Bulića.

Goca Tržan
Goca Tržan
Instagram

Oster odgovor Goce Tržan:

»Zamenjaj terapijo, ta ne deluje,« ji je zabrusila Goca Tržan, ki Maji Nikolić sedaj grozi s tožbo, saj ji je vsega že dovolj. Aca Bulić je medtem zanikal Majine trditve in le na kratko poudaril, da je Goca vedno bila le prijateljica, ki jo je spoštoval in cenil skozi leta. Skratka, očitno Maja Nikolić spet išče medijsko pozornost, pa tudi če si bo s tem nakopala kakšno tožbo!