Trači

Mafija grozi znanemu vplivnežu?

Avtor: kš

Eden največjih Youtuberjev v regiji, Baka Prase, je prek svojega kanala spregovoril o domnevnih grožnjah, ki jih je prejel od sina medijskega mogotca Željka Mitrovića.

Baka Prase
Foto: Instragram

Zgodba, ki se pojavlja v vseh srbskih medijih, je dobila tudi drugo plat medalje. Vse se je namreč začelo, ko je medijski mogotec, ki ima v lasti tudi Pink TV, javno označil reperja in vplivneža, da je kriv za smrt mladega dekleta in da je drugega okužil z mononukleozo. Srbski mediji so polni novic o grozljivih dejanjih uspešnega Youtuberja, ki pa ima milijonske oglede. Obtožbe glede smrti mladega dekleta se nanašajo na vplivnico K1ko, ki si je lansko leto vzela življenje. Vplivnež je sicer že večkrat poudaril, da sta bila s K1ko nekaj časa res v sporu, vendar da sta spore zgladila in da se nikakor ne čuti krivega, ker si je vzela življenje.

Baka Prase s pravim imenom Bogdan Ilić pa se je odločil, da gre dlje, da ne bo tiho in tako je šel v pravi “frontalni” napad, ki pa je lahko tudi zelo nevaren, kar se je izkazalo že nekaj ur po prvih javnih objavah.

“Želel sem le svoj denar!”

Na svojem uradnem YouTube profilu je Bogdan povedal drugo zgodbo: “Za Mitrovića sem nekaj delal in mi ni plačal. Že tri leta ga redno prosim za denar in ker mi ga še ni dal, sem pač javno povedal, da mi je dolžan. S tem sem sprožil pravo gonjo proti meni, ki je šla že čez vse meje,” je med drugim povedal Bogdan, ki seveda ni skoparil z žalitvami medijskega mogotca … Sicer pa je med drugim povedal, da je prejel tudi razno razne grožnje.

baka-prase
Baka Prase
Instragram

Navaja celo, da naj bi ga že napadli in poziva tako policijo, kot samega predsednika države, naj ukrepajo in ustavijo grožnje. Vplivnež namreč trdi, da ga je v glavo udaril varnostnik Pink tv.

Vsekakor so to zelo nevarne igre, ki jih mogoče mladi vplivnež ne jemlje dovolj resno.