Trači

Karleuša - Nastop, ki je šokiral in razburil

Avtor: kš

Jelena Karleuša je nedolgo nazaj nastopila v Zagrebu, kjer je poskrbela za odlično zabavo ... A poskrbela je tudi za nekaj drugega!

Jelena Karleuša - Zagreb
Foto: Instagram

Jelena je seveda video svojega nastopa objavila na svojem Instagram profilu in to brez neke cenzure – torej, tako, kot je bilo! Tu pa je nastala težava. V ta nastop se je spotaknilo kar lepo število ljudi, predvsem pa so komentarji, ki jih sledilci objavljajo ob videu popolnoma neizprosni, nekateri celo malo nesramni.

Eden hujših komentarjev se glasi:

Kaj je s tabo narobe, da reklamiraš svojo goloto in se hvališ pred svojimi hčerkami in celim ženskim svetom ... kakšno izobrazbo imaš za to tvojo erotiko ... v katero skupino poklicev spadaš, samo ne govori in ne misli tega ti si pop glasbena zvezda, ker muzikalnost je od tebe oddaljena kot nebo, nikoli ne moreš biti zvezda, samo navadna ženska, ki nima izobrazbe in na tak način služi denar in tako vzgaja svoje otroke?! Ali bi rada, da bi tvoje hčerke počele isto, kar počneš ti?!

Kljub temu, da je pridobila veliko všečkov, pa je bilo kar lepo število sledilcev ogoročenih – nekateri so napisali, da zadnje čase gre res čez mejo, saj vedno objavlja svojo zadnjico in tokrat je ta povsem neokusna, vulgarna.

Kaj pa vaše mnenje?!