Trači

Jelena in Duško – kriza je na vrhuncu!

Avtor: k.s.

Kaj se dogaja med seksi Jeleno in njenim postavnim možem Duškom?!

Foto:

Ko se je pred tremi leti začelo govoriti, da se bosta Jelena Karleuša in Duško Tosić ločila zaradi njene domnevne afere s seksi bosanskim nogometašem, je platinasta diva novinarjem tako zaprla usta: »Ja res je, Duško se lahko loči od mene in to samo zaradi enega razloga, ki pa nikakor ni Vranješ!«

jelena-karleuša
JELENA KARLEUŠA
Instagram

Tega Duško ne prenaša ...

Fire

Torej v obdobju prve krize, ko sta ravno kupila krasno vilo na Dedinju, je Jelena novinarjem prodajala čisto drugačno zgodbo; »Končno bom imela veliko omar, saj se v tej hiši, kjer smo zdaj ne morem niti obrniti. Lahko vam povem, da so vse sobe postale moja garderoba in da to Duška moti, ker enostavno nima kam dati svojih stvari. Torej, če se bo iz nekega razloga odločil, da se bo ločil od mene, se bo samo zaradi tega,« je v smehu takrat komentirala pevka.

dusko.jpg

Danes pa je povsem drugače, huje ...

Pred dvema mesecema je pevka obtožila moža, da jo je fizično napadel. Kaj je resnica in kaj ni, dejansko ne vemo ... Je pa vir blizu para povedal, da naj bi se Jelena trudila, da reši svoj zakon in da naj bi Dušku predlagala celo, da povečata družino s tretjim otrokom ... Duško pa ne more pozabiti dejstva, da ga je žena prijavila policiji in da so bili mediji polni naslovnic o nasilju ... Kar ga je zelo potrlo in dejansko je pripeljalo do najhujše krize doslej.

Se spomnite te skladbe, ki jo je zapela z Aco Lukasom?!

White Down Pointing Backhand Index