Trači

Jan Klobasa in Denise Dame - JEZA in SEKS!!!

Avtor: k.s.

Ko sta Ksenija Kranjec in Jan Klobasa vstopila v srbski Bar, je bilo navdušenje kar veliko – lepotička in prijazen fant, ki se celo trudi pisati v cirilici.

Foto:

Jan je bil ob prihodu videti precej zagret in pripravljen dokazati, kako pridni in marljivi smo Slovenci. Vendar se je zalomilo in očitno se je v zakulisju dogajalo nekaj, česar Jan ni mogel prenašati.

Nevzdržno, umazano, PSIHOPATSKO?!

2858745_pjimage-5_ls.jpg

Jan je voditeljici, preden ga je ta odpustila, povedal, da se mu stanje v hiši, v kateri je prebival z drugimi tekmovalci, ki prihajajo iz držav nekdanje Jugoslavije, zdi nevzdržno. Motilo ga je kar precej stvari – seveda pred kamero ni povedal vsega, saj ga zavezuje pogodba, ki jo je moral pred vstopom v oddajo podpisati. Je pa vrgel nekaj kosti, med drugim, da so nekateri tekmovalci skoraj psihopati, da jih ima kar nekaj težave z odvisnostjo in da vlada pomanjkanje reda in higiene ... Marljivi Slovenec tega ni več mogel prenašati in se je odločil, da bo naredil vse, da ga pošljejo domov.

Nedeloven Slovenec?

Pri tem je Jan uporabil najenostavnejše orodje – zabušavanja! Enostavno ni delal in tako je dobil odpoved. Tako kot v vsaki službi – če ne delaš, letiš! No, Janu je ta odpoved prišla zelo prav, saj mu je odprla pot proti domu. To je seveda izpeljal taktično.

06baa21074c94bdbba2b6883dfbc20af.jpeg

Jan, sicer zmagovalec Kmetije, je želel Slovence predstaviti kot marljive in delovne ljudi ... A se mu plan žal ni uresničil.

»Vsako ceno sprejmem, samo da sem doma. Lahko pišejo vse najslabše, meni je pomembno samo to, da sem rešen,« je za portal njena.si ob prihodu domov povedal Jan, ki naj bi imel za seboj travmatično izkušnjo, zaradi katere tudi mirne noči v hotelu naj ne bi zmogel prespati.

Je fant tako občutljiv ali se res dogajajo nevzdržne stvari, ki jih očitno produkcija skriva? To bomo morda izvedeli čez nekaj časa, morda pa se bo jezik odvozlal še komu drugemu ... Spomnimo, da je Bar zapustil tudi mladi Zagrebčan Sven, ki je bil videti na koncu z živci.

2c7ff02c9c1953c66a7bc9c143a3abc9.jpeg

Jan je v Baru zdržal CELIH šest dni!

In medtem na drugem koncu Beograda ...

18f5c4ef0a96383306fc962fcc60606c.jpeg

Zadruga – brutalni seks brez cenzure, o katerem smo pisali TAKOJ, ko se je zgodil! -> klik -> Zadruga – brutalni seks brez cenzure!!!

Kaj pa pravi mama?!

Anita nad hčerko NI zgrožena! Oglasila pa se je tudi Denisina mama Anita, ki pravi, da je posnetek videla in da ni šokirana nad videnim. »Če so pa kamere tam noč in dan, je normalno, da jih snemajo tudi med seksom ... Denise je mlada, manjkal ji je seks in mora uživati.« Anita je za srbski Informer še dodala, da to ni prvič, da je videla hči v vroči akciji: »Ja, že prej sem videla nekaj podobnega. Na telefonu je imela neke posnetke, ukradli so ji ga in potem so ti posnetki zaokrožili po spletu ... Videla sem jih tudi jaz.«

Kakorkoli že, pretekli teden sta prav Slovenec in Slovenka zaznamovala resničnostno dogajanje v Srbiji. O njiju se trenutno govori in piše, kako dolgo bo ta resničnostna slava trajala, pa je odvisno od naslednjih potez, ki jih bosta vpletena vlekla.