Trači

Dragana Mirković se ločuje! Tu so podrobnosti!

Avtor: kš

Dragana Mirković je sporočila, da se ločuje od Tonija Bijelića: “Že tri leta vodiva ločeni življenji in ne živiva pod isto streho.”

Toni in Dragana, ko so vsi mislili, da je med njima čisto vse v redu.
Foto: IG

Pevka Dragana Mirković je objavila, da se ločuje od moža Tonija Bijelića, s katerim ima dva otroka, sina Marka in hčerko Manuelo.

"Kot nekdo, ki je celo svoje življenje gradil na iskrenosti, čutim moralno dolžnost, da se danes obrnem na širšo javnost. Z veliko žalostjo vas moram obvestiti, da sem vložila zahtevo za ločitev," je začela Dragana.

"Že dolgo časa moj odnos s Tonijem ni več tak, kot je bil, in zadnje tri leta praktično živiva ločeno in ne pod isto streho. Kljub vsem nepremostljivim razlikam sem zaradi dobrobiti svoje družine in ker sem bila tako vzgojena, storila vse, da bi rešila skupnost, ki smo jo nekoč imeli. Vendar pa je s časom ta prepad postal vse večji in spoznala sem, da svojim najdražjim povzročava večjo škodo, če ostaneva skupaj na silo v nečem, kar že dolgo ne deluje, kot če zaključiva naš zakon. Ostajam zvesta svojim načelom, svojemu načinu življenja, kot tudi svoji družini in svoji publiki, do Tonija pa bom vedno gojila spoštovanje kot do očeta svojih otrok in nekoga, s katerim sem preživela mnogo lepih let," je dodala pevka.

Dragana Mirković
Dragana Mirković je sama spregovorila.
IG


"Zaradi vsega tega je to moje edino sporočilo glede tega. Medijem se zahvaljujem za dosedanje sodelovanje in vas prosim, da spoštujete to odločitev in ne povečujete teže trenutka, skozi katerega gre celotna naša družina. V upanju, da se vam bom naslednjič oglasila z mnogo lepšimi novicami, se vam vnaprej zahvaljujem za razumevanje," je zaključila Dragana Mirković.

Hčerina objava

Dragana Mirković s hčerko Manuelo
Dragana Mirković s hčerko Manuelo
IG

Prvo sporočilo Manuele Bijelić po napovedi, da se njena starša ločujeta, je dvignilo veliko prahu! Mnoge je zanimalo, kako na ločitev staršev in težko situacijo reagirata njuna otroka, Manuela in Marko. Medtem ko je Marko večkrat objavil svoje dnevne aktivnosti na družbenem omrežju Instagram, se Manuela ni oglasila. Zdaj je tudi ona prekinila molk in svoji materi izrazila podporo. Manuela je namreč objavila fotografijo z Dragano in čeznjo dodala emotikon belega srca. Ponosna Dragana je to fotografijo delila s svojimi sledilci, s čimer je vsem dala vedeti, koliko ji pomeni Manuelina podpora. Objavo so navdušeno sprejeli Draganini oboževalci, ki so jo začeli deliti na svojih profilih.

Vir blizu para je razkril …

Pevka je razkirla kar nekaj podrobnosti.
Pevka je razkirla kar nekaj podrobnosti.
IG

Podrobnosti o ločitvi priljubljene pevke in njenega moža Tonija so zdaj javne. Dragana bo s hčerko in sinom nadaljevala življenje v razkošnem dvorcu na Dunaju, medtem ko se je Toni odločil za selitev na Hrvaško, kjer si je v Opatiji priskrbel novo nepremičnino. Po besedah vira, ki je blizu paru, je Toni že lani zapustil skupni dom na Dunaju in že od takrat ves svoj prosti čas preživlja na Hrvaškem.

Dragana Mirković je ostala na Dunaju.
Dragana Mirković je ostala na Dunaju.
IG

Na družbenih omrežjih je Toni pogosto delil utrinke s hrvaške obale, a malokdo je slutil, da je to zdaj njegov novi dom. Po navedbah časnika Kurir sta se zakonca srečevala le ob redkih priložnostih, kot so družinska praznovanja.
Prav tako sta se nedavno udeležila praznovanja 21. rojstnega dne njune hčerke Manuele. Toni je skupaj z otroki obiskal tudi koncert Dragane Mirković v Beograjski Areni, kjer je pevka obeležila štiri desetletja svoje glasbene kariere.