Trači

Darko Lazić - Pijan divjal po Beogradu, pozitiven na kokain!

Avtor: kš

Pevca Darka Lazića so pred nekaj dnevi pridržali beograjski policisti. Ob štirih zjutraj je namreč nekontrolirano divjal po ulicah Novega Beograda.

Darko Lazić
Foto: Instragram

S svojim golfom je vozil 117 kilometrov na uro in to tam, kjer je dovoljeno le 80!

Popolnoma pijan in zadrogiran?

Policisti so mu takoj odredili test alkoholiziranosti. Kasneje so naredili tudi test na prepovedane droge in rezultati so šokantni. Pevec je v krvi imel 0.91 promila alkohola, srbski mediji pa pišejo tudi o tem, da naj bi imel v organizmu tudi kokain.

In to še ni vse

Ko so ga privedli na policijsko postajo, je pevec trdil, da je dokumente pozabil doma … Kmalu pa so ugotovili, da Darko že od leta 2013 vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Tega naj bi mu odvzeli prav zaradi podobnih prekrškov, torej vožnje v vinjenem stanju in pod vplivom alkohola. To je bila torej kaplja čez rob in Darka so strpali v zapor.

V zaporu popolnoma izgubil razum

Neuradni viri trdijo, da je Darko v zaporu popolnoma izgubil razsodnost. Zasegli so mu namreč vse osebne stvari, med drugim vezalke in pas, kar je v tovrstnih primerih praksa, da bi se izognili poskusom samomora.
Laziću se je zaradi tega še dodatno “strgalo” . Neimenovan vir je namreč povedal: “Odkar je pridržan, se Darko v celici obnaša izjemno arogantno in agresivno. V svoji celici kriči, se prepira in razlaga, kako ni nič naredil in da hoče takoj domov. Hodi gor in dol, preklinja in kriči, v nekem trenutku pa je na ves glas zajokal, saj ne more verjeti, da se mu to spet dogaja.”

“V pijačo so mi dali drogo!”

Lazić, ki je sedaj na prostosti, za katero je moral odšteti ogromno denarja, je čisto na tleh, vsem razlaga, da mu je bila v pijačo droga podtaknjena. Ne priznava nikakršne povezave z beograjskim podzemljem in čemer koli, kar bi bilo s tem povezanim.

To je zabava, kjer je izgubil vajeti

Darko se je večer pred aretacijo udeležil rojstnodnevne zabave v Beogradu. Praznoval je boksar Marko Nikolić. Darko je na zabavo prišel malo pred polnočjo, sam, brez svoje punce Barbare Bobak. Na zabavi je Darko prepeval in se družil z mično Dušico Grabović, lepotičko, ki naj bi bila povezana s prostitucijo …