Trači

Ceca o svoji največji napaki!

Avtor: kpš

Svetlana Ceca Ražnatović je razkrila, zakaj obžaluje določene odločitve v svojem življenju … In če ste mislili, da je govorila o ljubezni, ste se pač zmotili.

Ceca je pred kratkim priznala, da se je ustrašila same sebe ...
Foto: IG

Ena najbolj priljubljenih pevk v celi regiji, Svetlana Ceca Ražnatović, je od začetka svoje kariere večkrat spreminjala svoj videz, pred kratkim pa je razkrila, zakaj nekatere odločitve obžaluje. Priznala je, da je bila samo enkrat v življenju blondinka, in sicer pred 18 leti, na svojem prvem koncertu na Ušću.

"Nekega dne sem se domislila, da moram narediti drastično spremembo. Ko si z nečim drugim nezadovoljen, se navadno spraviš na lase! Hotela sem biti blondinka, pač ... Vse življenje sem bila temnolaska," je povedala Ceca in nadaljevala: "Ko sem se pobarvala, sem šla mimo ogledala in se prestrašila svojega videza. Takoj po koncertu na Ušću sem frizerki rekla: 'Pobarvaj me nazaj v črno. Nikoli več nisem eksperimentirala, samo še tople barve, ki mi pristajajo,” je priznala.

Ceca je pred dvema letoma prekinila razmerje z Bogdanom Srejovićem, ki je dejansko bil njen zadnji partner. V intervjuju je spregovorila tudi o svojih nekdanjih partnerjih, in spretno odgovorila na vprašanje, ali je usodna za svoje bivše.
"Ali sem usodna ženska? No, ne vem, zakaj usodna? Ali me hitro pozabijo? Nikoli me ne pozabijo," je povedala z nagajivim nasmeškom.

Visoki standardi

Zadnje čase se veliko govori tudi o njenem honorarju v priljubljeni oddaji "Zvezde Granda". Ceca se je odločila, da bo pogodbo podaljšala, za eno sezono naj bi prejela 300.000 evrov, kar pomeni, da bo za tri prihajajoče sezone prejela 900.000 evrov … No, če se spomnimo, da je na nedavni romski poroki za 50 minut petja prejela 50.000 evrov, dejansko za njene standarde do pač ni ogromno!