Trači

Aleksandra Prijović - hiša vredna pol milijona

Avtor: kš

Pevka je skupaj s svojim možem Filipom kupila razkošno nepremičnino.

Pevka Aleksandra Prijović in njen mož Filip sta za razkošno vilo na Bežanijski kosi.
Foto: IG

V zadnjih mesecih je Aleksandra zavzela regijo s svojo turnejo "Od vzhoda do zahoda", tako, da ji odplačevanje vrtoglavega kredita, ki ga je skupaj z možem Filipom vzela za nakup hiše, ne dela veliko težav. Njun dom ima kar štiri spalnice in se nahaja v bližini doma Lepe Brene in Bobe Živojinovića. Pevka uživa v sproščanju ob kavi na terasi, od koder se razprostira čudovit razgled. Kar se tiče dvorišča, tega z ulice ni mogoče videti zaradi visoke kovinske ograje, zato ima družina veliko zasebnosti.

Aleksandra Prijović je prvakinja v zalužkih
Aleksandra Prijović
IG

"Filip in Prija sta se odločila, da vzameta kredit za razkošno vilo, ki stane okoli pol milijona evrov. Želela sta si ustvariti dom blizu njegove družine, zato bodo njuni sosedje prav Brena in Boba," je povedal vir in dodal, da je bila tudi za Živojinoviće pomembna lokacija novega doma.

Aleksandra najbolj uživa v mirnih trenutkih doma
Aleksandra najbolj uživa v mirnih trenutkih doma
Instragram

Čeprav njeno delo zahteva pogosta potovanja in nastope do zgodnjih jutranjih ur, Aleksandra, kot je nekoč razkrila, ni nočna ptica, ampak raje preživlja prosti čas v svojem družinskem gnezdu. "Najbolj uživam, ko sem z družino, ko sem s sinom. Rada ležim in gledam televizijo. Samo da mi ni treba nikamor. Ker nimam veliko časa, me enkrat ali dvakrat na mesec popade norost in pospravljam po hiši. Ker je hiša na štirih nivojih, si vzamem cel dan in čistim od kleti navzgor. Imam čistilko, ampak vsak se bo strinjal, da lastnik svoj prostor očisti najbolje," je povedala pevka.