Trači

Acko Nezirović - alkohol, kokain in kupi keša!

Avtor: kš

Folk pevec Acko Nezirović je povedal, da je bil zasvojen s kokainom in da je prenehal z njegovo uporabo, ko je ugotovil, da ga ta vleče vse globlje v prepad.

"Ne obžalujem, da sem pil in se drogiral, saj je bilo tudi to zame velika izkušnja."
Foto: ig

Pevec pravi, da je poleg te nevarne razvade veliko pil, odločil pa se je, da se znebi vseh razvad, ko je ugotovil, da zaradi tega trpi njegovo delo, saj se je začel izogibati nastopom in izgubljati ogromno denarja.

"Preizkusil sem kokain, čeprav tega nikoli nisem podpiral. Kot mlajši sem hotel preizkusiti vse, nihče me v to ni prisilil. Sedem, osem let sem jemal belo, nato pa sem videl, da propadam. Po dveh dneh in nočeh brez spanja nisem bil sposoben za nič," je povedal za portal Mondo in dodal: "Nisem hodil na nastope, lagal sem, da mi je umrla teta, in tako izgubil 2.000-3.000 mark. Poslal sem drugega kolega na nastop, na katerem bi moral biti jaz. To je bilo grozno in pripeljalo me je do skrajnih meja. Imel sem kolege, ki se temu niso mogli upreti in so propadli. Ko sem dosegel dno, sem prenehal vleči črte, da ne bi padel v prepad, od koder ni vrnitve. Imel sem tudi težave z alkoholom, nato pa sem prenehal. Nisem popolnoma, se zgodi, da popijem, vendar nikoli več ne dovolim, da bi pretiraval."

Pogubne igre na srečo

"Veliko mojih kolegov je zasvojenih tudi z igrami na srečo in to je eden največjih problemov. Tega nihče ne bi smel početi. Ne obžalujem, da sem pil in se drogiral, saj je bilo tudi to zame velika izkušnja. Nikoli nisem imel težav z nikomer, celo pijan ne. Nikoli nisem povzročal takšnih težav. Tudi ko sem pil, sem znal nastop izpeljati do konca. Vsak ima pravico do drogiranja, jaz tega ne morem nikomur prepovedati. Ko smo bili v Parizu na porokah, smo običajno delali ob vikendih. Ves vikend si na nogah, delali smo po 20 ur, to je treba zdržati. Zaslužili smo okoli 150.000 evrov na porokah izven Srbije. Metali so denar na tisti zabavi, to, kar nekateri naši zaslužijo 2.000-3.000 evrov, to ni nič. Kako smo delali prej, to ni bilo normalno. Denar sem zaslužil tako, ampak danes je zgodba malo drugačna. Od dveh porok sem lahko zaslužil za stanovanje. In takrat sem bil priča vsemu mogočemu, ne bom nikogar izdal, ampak če ima nekdo težave z razvadami, je pomembno, da to pravočasno ugotovi, da se lahko izvleče. Če ne ugotovi, da je v težavah, je lahko prepozno."