Muzika

Usoden tudi pri 71-ih!

Avtor: kš

Zdravko Čolić, ki je pred kratkim dopolnil 71 let, vzbuja pozornost, kjer koli se pojavi, oboževalke pa ga dobesedno obožujejo in to tudi pokažejo!

Zdravko Čolić
Foto: Instragram

Takoj ko se je pevec pojavil v Budvi, so oboževalke kot ponorele planile proti njemu, ga objemale, poljubljale in se želele z njim fotografirati.

»Norele« že med koncertom

Da je Čola izjemno popularen in da nekatere ženske dobesedno izgubijo vse zavore, je bilo jasno že na koncertu. Pod odrom je stala gruča žensk, ki je ves čas dobesedno kričala. Na glas so prepevale vse njegove skladbe. Med vsako kratko pavzo, pa kričale od navdušenja.

zdravko-čolić
Zdravko Čolić
Instragram

Kaos po koncertu

Neimenovani vir, ki je bil prisoten na koncertu, trdi, da se kaos ni zaključil niti, ko je bilo koncerta konec. »Po koncertu se je okoli šestih zjutraj Čola z varnostnikom odpravil do svojega avtomobila, a mu najbolj goreče oboževalke niso dovolile vstopiti v avto! Čakala so ga, da ga poljubijo in objamejo. Čeprav je bil utrujen, se je ustavil in vse objel ter poljubil. Vse to je opazovala njegova žena, ki je očitno vajena takšnih prizorov.«

zdravko-čolić
Zdravko Čolić
Instragram

So vedele, da je to ONA?

Njegova žena Aleksandra naj bi vse skupaj mirno opazovala in se trudila, da je čim manj vpadljiva in vidna. Je pa nedvomno pevcu veliko pomeni, da je tudi njegova velika ljubezen prišla na koncert, saj jo je med petjem večkrat ljubeče gledal in se ji smehljal ... Vprašanje je, če so goreče in vpadljive oboževalke sploh vedele, kdo je ženska tik ob odru ...