Muzika

Seka Aleksić - Navdušenje je na vrhuncu!

Avtor: cr

Pohvale dežujejo z vseh strani, njen novi album Bioskop je požel neverjeten uspeh. Seka Aleksić, ena najbolj priljubljenih pevk v naših krajih, je pred dnevi po petih letih premora izdala nov album z naslovom Bioskop, kar v slovenščini pomeni Kino.

Seka Aleksić
Foto: City Records

Deveti album Seke Aleksić beleži odlične rezultate na njenem uradnem YouTube kanalu. Pesmi z novega albuma so že dosegle vrh trenda, ne le v Srbiji, ampak tudi v regiji. Novi album je zaživel v kratkem času, pozitivni komentarji pa prihajajo vsak dan. A s tem presenečenj še ni konec – Seka bo svoje občinstvo kmalu razveselila z novim videospotom. "S svojo ekipo sem res dolgo delala pri pripravi tega albuma in lahko rečem, da se je delo obrestovalo. Pomembno je, da občinstvo uživa ob poslušanju mojega novega albuma in ja, tudi mojim kolegom so pesmi všeč, jaz pa vsak dan prejemam čestitke,« je vsa navdušena povedala seksi pevka.

Wow, kakšne fotografije!

A navdušenje je obojestransko, Seka je navdušena nad odzivom svojih kolegov in seveda poslušalcev, ti pa so več kot navdušeni nad njenim novim albumom, predvsem pa nad novimi fotografijami, ki so jih naredili v namen promocije novega albuma. Na teh fotografijah je Seka spet vroča in neverjetno seksi ... Dejansko z leti postaja vedno bolj in bolj fatalna.


Novi album bo kmalu naprodaj v izdaji "City Records" na vseh prodajnih mestih, pa tudi na spletu preko www.citystore.rs