Muzika

Rada Manojlović - TOLIKO bo zdaj zaslužila!

Avtor: kš

37-letna Rada je odpustila svojo staro ekipo in zaposlila svojo lastno sestro, 35-letno Majo Manojlović.

Rada Manojlović bo zaslužila kar precej ...
Foto: Instagram

Sestri gre menedžerski posel več kot očitno zelo dobro od rok, saj je uspela sestri rezervirati že 20 koncertov. Če to pomnožimo z zahtevanim honorarjem, ki se pri Radi giblje okoli 8000 evrov, pridemo do vrtoglave cifre – Rada bo zaslužila kar 160.000 evrov!

Prej so jo izkoriščali ...

rada-manojlović
Rada Manojlović
Instagram

»Rada je dolgo delala za "Grand", kjer je po pogodbi del svojega zaslužka dala produkcijskemu podjetju in menedžerju, ki je vodil njeno kariero in organiziral koncerte. Ko je ugotovila, da je veliko njenih kolegov in kolegic finančno precej na boljšem od nje in da so kupili že več stanovanj, se je odločila obrniti nov list! Zamenjala je celotno ekipo z menedžerjem na čelu,« je razril vir blizu pevke.

Dobro obveščeni vir je povedal še, da je zamenjala tudi nekaj članov svoje spremljevalne zasedbe in celo šoferja. To naj bi želela narediti že veliko prej, a je udarila pandemija in se je vse ustavilo. »Svojo sestro je najela zato, ker je prepričana, da le ona je ne bo nikoli izdala in je ne bo nikoli prevarala,« je še dodal vir.

Spregovorili sta obe ... To so razlogi!

rada-manojlović
Rada in Maja Manojlović
Instagram

Že pred časom je Rada priznala, da sta s sestro zelo povezani in da je sestra dejansko njena edina prava opora. »Maja ni le moja sestra, je tudi moja najboljša prijateljica, rama za jok, zdaj pa še menedžerka! Prav tako me naliči in mi svetuje, kaj naj oblečem za nastop. Maja je edina oseba, za katero sem prepričana, da ne bo skrbela za svoje interese. Resnično me ima rada in pokazala je, kako pomembna ji je moja kariera. Zdaj imam najlepšo in najboljšo menedžerko na sceni, ki me pa sili, da čim prej izdam nove pesmi, ker jih imam res že ogromno v predalih,« je priznala Rada.

Maja pa je dodala: »Prej sem tudi jaz imela nekaj obveznosti, sedaj imam več časa in zdaj ves denar ostaja v hiši in ne bom več dovolila, da bi kdorkoli manipuliral z mojo sestro. Skupaj hodiva na nastope in je nikoli ne pustim same.«