Muzika

Nastopila BO in to za ogromno denarja!

Avtor: kš

Srbska turbo folk pevka Jelena Karleuša vrača udarec! Spomnimo, minuli teden je srbski košarkar Nikola Kalinić na svojem Instagramu zapisal, da naj bi med prebivalci Leskovca potekala akcija zbiranja denarja.

Jelena Karleuša
Foto: Instragram

In ne zaradi dobrodelnih namenov, temveč le zato, da Jelena Karleuša NE BI nastopila v njihovem mestu! Prebivalci naj bi torej zbrali denar in ga nakazali prav njej, platinasti zvezdi, ki potem ne bi nastopila na letošnji Roštiljadi.

"Kasirala" bo 20.000 evrov!

A zadeva se je seveda obrnila na glavo. Ne samo, da Karleuša BO nastopila, temveč bo tudi ogromno zaslužila. Tuji mediji trdijo, da ji bodo organizatorji nakazali kar 20.000 evrov! Poleg nje bodo čevapčičev in glasbe želne ljudi zabavali tudi člani skupine Riblja Čorba, ki bodo za svoj nastop dobili le 5500 evrov in Vesna Zmijanac, ki bo bogatejša za 6000 evrov.

Vsekakor oster in celo žaljiv odgovor, a tisti, ki provocirajo Jeleno dobro vedo, kaj jih čaka ...
Jelena Karleuša
Instragram

Njen oster odgovor

Spomnimo, po Kalinićevi objavi o zbiranju denarja za Karleušo se je oglasila tudi pevka sama, ki ni izbirala besed, s katerimi je »napadla« košarkarja.
"Ljudje, organizirajmo se in zberimo denar za pomoč temu nesrečniku Nikoli Kaliniću. Nujno potrebuje operacijo deformiranih obraznih kosti ... Stopimo skupaj, da lahko ta mladenič končno najde punco in tako neha žaliti ženske in napadati javne osebnosti na družbenih omrežjih!"

Vsekakor oster in celo žaljiv odgovor, a tisti, ki provocirajo Jeleno dobro vedo, kaj jih čaka ...