Muzika

Marija Šerifović in Aca Lukas – KONEC prijateljstva?!

Avtor: kš

Še enega prijateljstva je konec! "Kriva" pa naj bi bila prav zmagovalka Evrovizije!

Opravljiva Marija ga je razbesnela
Foto: Instagram / KŠ

Aca Lukas in Marija Šerifović naj ne bi bila več prijatelja. Niti zasebno, niti poslovno, niti na družbenih omrežjih, kjer je Lucas pred kratkim celo blokiral edino srbsko zmagovalko Evrovizije. Do razdora je prišlo, ker naj bi Marija opravljala prijatelja, ki se je odločil, da ne želi imeti več stikov z njo.

Vir blizu pevca je povedal:

»Bila sta si zelo blizu. Skupaj sta naredila tudi uspešno skladbo, veliko sta se družila. Potem je prišlo do zamenjave v ekipi Zvezde Granda. Producent Mirković, ki je bil prijatelj tako z Marijo, kot z Lukasom, se je odločil, da bo Lukasa zamenjal s kolegico Marijo. Takrat je bila njena kariera v zatonu in je nujno potrebovala nekaj novega. Lukas se je strinjal, da ji bo pomagal pri osredotočenju in povrnitvi kariere. Vmes je minilo kar nekaj časa in Aca naj bi zvedel, da ga je Marija opravljala in razkrila kar nekaj njegovih zasebnih stvari skupnim prijateljem, ki so mu seveda to tudi povedali. Pevec je izgubil živce in se odločil, da bo z Marijo prekinil vse stike. Ker mu je všeč, da mu vse pove v obraz, Marija pa tega ni storila, se je odločil, da jo blokira in za vedno izreže iz svojega življenja.«

Untitled Project.jpg
Aca in Marija
Instagram

Radovednost novinarjev

Ob tej priložnosti so regionalni novinarji stopili v stik z Lukasom. V prvi vrsti srbski Kurir. Na klice novinarjev se Aca Lukas ni želel odzvati, je pa potem odgovoril njegov menedžer Saša Mirković, ki je povedal kar nekaj pikrih na račun Marije Šerifović: »Lukas je kot največja balkanska zvezda vedno imel razumevanje, kadarkoli sem ga prosil, naj pomaga Marija Šerifović. Rad pomaga tudi drugim, mlajših kolegom. Vendar pa je Maria znana tudi po tem, da rada izkorišča ljudi in da pozabi, kdo je naredil kaj zanjo v življenju. V zvezi s tem vem, da je Aca naredil pravo stvar, ker jo je izbrisal iz življenja. Tudi jaz sem bil poslovno in prijateljsko povezan z njo in tudi jaz nočem več imeti nobenih odnosov več z njo in to iz podobnih razlogov kot Aca,« je zaključil Mirković.

Marijin odgovor

Marijina ekipa se je zavila v molk in medijev so sporočili, da nimajo komentarja na Mirkovićeve izjave.