Muzika

Maja Nikolić: »Ta pesem je blamaža za Srbijo!«

Avtor: kš

Maja Nikolić se je spravila na televizijo RTS in na zmagovalca za pesem Evrovizije Luko Blacka.

Maja Nikolić
Foto: Instagram

»To je temačna koreografij, hudevi repi in iluminatska sporočila,« je med drugim napisala na svojem Instagramu.
Pevka Maja Nikolić je komentirala srbskega predstavnika na prihajajočem izboru za pesem Evrovizije in pri tem absolutno ni skoparila s kar napadalnimi stavki:
»Konstrakta je pač prepustila prestol Luki in to tudi zato, ker je bila smešna in nesposobna žirija! Samo Lokner ima kredibilnost in kvaliteto ter izkušnje za člana žirije! Tijane Dapčević, ki je uspešna in večkrat nagrajena pevka, pa tudi Filipa Žmacherja, ki je zvezda v Rusiji in večkrat nagrajen izvajalec, ne morejo oceniti COBI (who the f.ck is Cobi), Lena - pevka brez nagrad in izkušenj in Nevena Božović, mlada pevka, ki se mora šele dokazati, obenem pa na Evroviziji še ni bila nagrajena, čeprav je dvakrat sodelovala,« je zapisala pevka. 

maja-nikolić
Maja Nikolić
Instagram

»Mislim, da je zdaj vse jasno. Luki želim vso srečo, ker kot velik patriot vedno navijam za Srbijo, čeprav mi je njegovo šepetanje popolnoma nerazumljivo in sem med njegovim nastopom dobesedno spala. Upamo, da nas Luka ne bo razočaral, saj ima zanimivo koreografijo (čeprav je temačna s hudiči z repi in iluminatskimi sporočili). Edina stvar, ki mi je všeč, je odlična produkcija pesmi. Poleg tega meša srbščino in angleščino, tako da nič ne razumem. Če je to petje, potem sem nogometaš,« je še dodala Maja in seveda sprožila val spletnih komentarjev in obilico polemik, ki se bodo najbrž ustavile le, če bo Luke dokazal, da je iz pravega testa in navdušil tudi v Liverpoolu.