Muzika

"Mafija vodi 90% glasbene industrije!"

Avtor: kš

Šako Polumenta pravi, da se ni pustil, da bi ga kdo prestrašil in da je kljub sabotažam in prepovedim vstopa v lokale podzemlja vztrajal in uspel.

Šako Polumenta
Foto: Instragram

Folk pevec Šako Polumenta je spregovoril o estradni mafiji in priznal, da ima že leta težave s kriminalci. Ker nikoli ni klonil, je prejel nešteto groženj. Povedal je tudi, da se je pritisku estradne mafije prepustilo skoraj 90% uspešnih glasbenikov, ki morajo početi to, kar jim narekujejo kriminalci. Zase trdi, da se ni pustil nikomur prestrašiti in da je kljub sabotažam uspel.
“Veliko ljudi me ne mara, prejel sem kup obtožb, da sem pedofil, da sem narkoman. To ni nikoli imelo nobene veze z resnico, zato intervjujev ne dajem prav pogosto. Droge se nikoli nisem dotaknil! Sem oče in dedek in za vsako ceno bom branil svojo integriteto. Sem neodvisen izvajalec za razliko od 90 odstotkov estradnikov, ki jih vodi mafija ali imajo povezave z mogočneži ali mafijskimi sponzorji. Že od leta 2002 so me poskušali zvleči v pop mafijo, a se nisem dal. Lovili so me vsake tri mesece. Nikoli se nisem predal in posledično sem doživel kup sankcij. Grozili so mi tudi, da bodo prizadeli moje najdražje, a ni me bilo strah.”

šako-polumenta
Šako Polumenta
Instragram

Zadeti na odru

“Nimam nobenih razvad, tu in tam kaj popijem, a le v družbi dragih prijateljev. Ne potrebujem nobenega poživila, da bi prepeval vso noč. Ogromno pevcev gre na oder popolnoma pijanih ali drogiranih … Vsi grešijo več od mene, a jih nihče ne obrekuje,” je še dodal in zaključil pogovor za znan lokalni medij.

Pred nekaj dnevi pa je pevec izdal nov videospot ... Oglejte si ga tu spodaj!