Muzika

Ljubezen bo delili na spomladanskem koncertu

Avtor: ns

Eden najbolj zaželenih pevcev na koncertnih prizoriščih držav nekdanje Jugoslavije, veličastni član "old school boysov" Željko Samardžić se lahko pohvali s pravo ljubezensko zgodbo.

Priljubljeni balkanski glasbenik Željko Samardžić ta vikend prihaja v Ljubljano, kjer bo na kocertu zapel vse svoje uspešnice.
Foto: Promocijski material

Najlepši spomini ga vežejo na mesto Neretva, kjer je spoznal svojo soprogo Majo Samardžić, za katero so mu njegovi prijatelji dejali, da je takšna punca zanj nedostopna, a je usoda hotela drugače. Poročila sta se po desetih mesecih skupnega življenja, pri njegovih rosnih 22.letih in njenih 18. letih, po vseh življenjskih izzivih in ovirah, pa sta še vedno skupaj in sta ponosna starša trem hčerkam.

samardzic.jpg
Željko Samardžić
psno

In prav zaradi ljubezni je njegov najljubši letni čas prav pomlad, ko lahko vsi zadihamo s polnimi pljuči po naporni zimi, ki nam je tokrat nekoliko prizanesla z mrzlimi dnevi.

zeljko samardzic.jpg
zeljko samardzic
splet

In prav spomladanski vtis t.i. bo Željko Samardžić pustil na pravem ljubezenskem večeru v ljubljanski Cvetličarni, kjer bo 8. aprila nastopil na koncertu in zapel številne svoje glasbene hite.