Muzika

Jelena in Dara v vojni!

Avtor: kp

Jelena Karleuša je na Instagramu razkrila, da je Milan Laća Radulović pesem Koka, ki mu jo je plačala za novi album, prodal tudi drugim pevcem, ni pa razkrila, za koga gre.

Dara in Jelena
Foto: Instagram

Po zadnjih informacijah naj bi pesem prodal prav tekmici, Dari Bubamari. Ta je pred kratkim na Instagramu napovedala premiero nove pesmi za valentinovo in razkrila del pesmi. Kmalu se je oglasila Jelena, ki je na dolgo in široko opisala vse, kar se je dogajalo okoli teh skladb ... Razkrila pa je tudi kar nekaj detajlov iz zasebnega življenja zdaj že pokojnega Milana

Dara Bubamara je tamkajšnjim medijem povedala:

»Delam na polno, ne spremljam, kaj počnejo drugi v svojem prostem času ali na družbenih omrežjih. Me sploh ne zanima. Nimam časa za neumnosti, snemam nov album, potujem, uživam in pravkar sem odpotovala v Sarajevo, kjer imam nastop ... Vsak vikend imam poln, vsak vikend nastopam. To pa je bil Darin odgovor na zapis kolegice Jelene Karleuše, ki je na Instagramu objavila marsikaj, tudi precej osebne detajle pokojnega Milana.

Jelena je razkrila čisto vse: 

»S svojimi oboževalci, pa tudi z mediji, moram deliti nekaj informacij v zvezi z novim albumom, pa tudi nekaj o svojih kolegih in nekdanjih sodelavcih. Kot veste, je tudi pokojni Milan Laća Radulović napisal nekaj besedil na moj album. Za besedila, ki jih je naredil za moje skladbe, sem mu ustrezno plačala in to vnaprej. Na žalost je imel Laća velik problem v življenju, in sicer zlorabo opiatov. V takem stanju me je velikokrat prosil, naj mu dam denar vnaprej. Denar sem mu dajala nesebično, kar lahko potrdijo ostali moji sodelavci. Ko je pritisk postal velik, ko sem se odločila, da mu zaradi njegovih težav nočem več dajati denarja, ker bi ga porabil za opiate, mi je Laća začel groziti z objavo teh besedil, kar je na koncu res začel početi. Kasneje se je sicer opravičil. Laća pa ni počel le tega, odločil se je tudi, da bo ista besedila, ki jih je napisal zame in ki sem jih, ponavljam, tudi plačala, prodal drugim pevcem. Torej je prodajal moja že plačana besedila drugim in jemal denar, čeprav je vedel, da jih je napisal zame, na moje skladbe in da je za to v celoti plačan. Denar je nujno potreboval, saj je odvisnost od mamil največje zlo, večje od vsake bolezni in bolečine. Torej me ni le izsiljeval, mi grozil, objavljal moje že plačane tekste, ampak jih je spet in spet prodajal in tako vse zavajal. Besedilo, ki je bilo napisano za mene in ki sem ga konkretno plačala, torej pripada meni! Naslov pesmi je Koka ... Pesem se imenuje "Coke". Zaradi informacije, da je Laća naredil, kaj je naredil, so to pesem umaknili z albuma in jo namenili drugemu. Na mojo srečo sta na albumu ostali samo dve pesmi in refren tretje, ki ga je napisal Laća. Del enega je objavil na Twitterju, preostalo so shranili in bo vključeno v album.«

Tekst, ki je bil napisan decembra 2021 je tako postal javen

»Kot lastnica besedila "Koka" ga objavim v naslednji zgodbi z vsemi datumi vam ga podarjam,« je zapisala Jelena, ki je še dodala, da je ta tekst kupila, ker se ji je Laća usmilil.