Muzika

Jelena, Aca in Ana – sekira zakopana!

Avtor: kš

Na srbski estradi je vse mogoče, celo to, da se zaradi višjega interesa bojne sekire zakopljejo v nekaj urah, kar dokazuje najnovejša poteza Jelene Karleuše, ki je javnost pustila v šoku.

Jelena Karleuša
Foto: Instagram

Spomnimo, Jelena je večkrat napadala Ano Nikolić, zapisala na Instagramu o njej, da "umetnica pod vplivom drog ne zna peti in se opoteka po tleh, medtem ko se občinstvo smeji." Nato pa je po nekaj urah sporne objave izbrisala in nič manj nič več - začela celo slediti Nikolićevi, s katero se je mesece spopadala na družbenih omrežjih.

jelena-karleuša
Jelena Karleuša
Instagram

Sledi tudi 'sovražniku' Lukasu

Da bi presenečenje bilo še večje, je Jelena takoj za tem začela slediti tudi Aci Lukasu, s katerim prav tako že dlje časa ni v dobrih odnosih, čeprav imata skupaj duet "Bankina", ki je še danes velika uspešnica. To je vse uporabnike družbenih omrežij pustilo v šoku, zato so se na Twitterju takoj začele širiti različne teorije zarote o tem, kaj se je v resnici zgodilo v tem trikotniku in kako je prišlo do tega šokantnega preobrata.

Kriv je producent

Iz dobro obveščenega vira, ki je seznanjen z vso zgodbo, je "glavni krivec" za to popolno spremembo odnosov producent Saša Mirković, ki že nekaj časa skrbi zaAco Lukasa in Ano Nikolić.

Glede na neuradne informacije, ki jih je pridobil časnik Kurir, naj bi novi album Jelene Karleuše "Alfa", na katerega njeni oboževalci čakajo že 11 let, kmalu prišel na trg in naj bi bil izdan prav pod okriljem Mirkovićeve založbe. Da bo najverjetneje prišlo do tega poslovnega sodelovanja, potrjuje tudi ta Karleušin korak in dejstvo, da je začela slediti Aninemu in Acinemu profilu na Instagramu.

Saša Mirković
Saša Mirković - Producent, ki jih je združil
Instagram

Se je res odločila sama?

Vir trdi, da se je za to potezo odločila sama, da bi uradno zaključila dosedanje spore, glede na to, da bodo vsi člani iste produkcije. Na to njeno potezo sta se takoj odzvali tudi Nikolićeva in Lukas, ki sta ji vrnila sledenje, mnogi pa so opazili, da na istem omrežju sledijo tudi Mirković in Jelenin PR in producent Zoran Birtašević, kar je še en dokaz prihajajočega sodelovanja.

Ana Nikolić
Ana Nikolić
Instagram

Producent Saša Mirković pa je medijem povedal:

»Šovbiznis je šov. Zato se tako imenuje. In ni posla brez šovbiznisa. Jeleno in njenega poznam že 20 let. Sva stara prijatelja in sva že sodelovala. Meni je JK draga oseba. O njej nimam nič slabega za povedati. Vse sem povedal v stavku, da je vse to šovbiznis. V njem je dovoljeno vse, kar ni prepovedano. Vsi smo del ene velike mašinerije, ki ni globalna, vendar imamo dober vpliv na vse naše rojake, ki so v tujini, kjer organiziramo koncerte, na katerih nastopajo in zabavajo naše ljudi. Mi kot produkcija smo najbolj aktivni s temi velikimi koncerti in ni razloga, da ne bo tako tudi v prihodnosti. Glede Karleušinega novega albuma "Alfa" lahko le rečem, da sem prepričan, kot nekdo, ki je že dolgo v tem poslu, da bo to še en od mnogih uspešnih projektov Jelene Karleuše."

Zdaj bo Jelena končno lahko spet spala ... 

Aca Lukas
Foto: Instagram