Muzika

Grožnja z bombo – Evakuirali Balkan Festival

Avtor: kš

Kar nekaj velikih balkanskih zvezd je imelo za v soboto zvečer v Švici načrtovan nastop na velikem Balkan Festivalu ... A zaradi lažne prijave, da se v objektu nahaja bomba, je šlo vse po zlu.

Balkan Fest
Foto: Facebook / TikTok

Na spektakularnem koncertu bi morali nastopiti Aleksandra Prijović, Darko Lazić, Svetlana Ceca Ražnatović, pa tudi reperji Stefan Đurić Rasta, Igor Panić Nucci in Mihajlo Veruović Voyage.

Evakuacija tik preden je na oder stopil Darko Lazić

Glede na seznam nastopajočih, ki je bil napovedan za soboto zvečer, je bila diskoteka v švicarskem mestu v bližini Züricha nabito polna ljudi, ki so nestrpno pričakovali nepozabno zabavo. Koncert so začeli reperji, ki so ogreli ozračje in dvignili na noge zbrane goste. Takoj za Voyagem, Rasto in Nuccijem bi moral na oder stopiti Darko Lazić, a okoli 23 ure je v lokal prišla policija in ga evakuirala zaradi grožnje z bombo.

Zbrali so se pred dvorano in ...

Le 15 minut po vstopu policije v prostore so dvorano izpraznili, v objekt pa so vstopile ekipe za evakuacijo in deaktivacijo bomb. Pred veliko dvorano se je zbralo več sto ljudi, ki so potrpežljivo čakali, da dežurne službe končajo svoje delo, da bi se vrnili in nadaljevali z uživanjem v top koncertu, za katerega so kupili kar zasoljene vstopnice. Medtem pa so plesali in peli ... Skratka, ustvarili so si svojo zabavo in to kar na parkirišču pred dvorano. Na prizorišče je prišlo večje število policijskih in reševalnih vozil.

Skrajšani nastopi

Ko je bilo sicer ugotovljeno, da gre za prevaro, so vsi nastopajoči spet stopili na oder ... a na veliko žalost občinstva in pa tudi glasbenikov, so morali celoten program precej skrajšati.