Muzika

Darko Lazić izginil – nihče ne ve, kje je!

Avtor: šk

Darko Lazić bi moral v soboto zvečer s kolegoma Stefanom Đurićem Rasto in Reljo Popovićem nastopiti v nekem švedskem klubu, a ga tja enostavno ni bilo. Od takrat dalje nihče ne ve, kje naj bi bil problematični pevec. Ta tudi nekaj dni že nič ne objavlja na svojem Instagramu.

Darkova zadnja objava
Foto: Instagram

Kot poroča srbski Kurir, sta Rasta in Relja na beograjsko letališče prispela ob dogovorjeni uri, prav tako člani njegove zasedbe. Vendar se Darko ni pojavil, niti ni nikomur od njih sporočil, da ne bo prišel.

Najbolj nenavadno pa je, da se je na letališče odpravil s svojim avtom, vendar do tja ni nikoli prišel. Kot, da bi se udrl v zemljo. Čakali so ga, a se ni pojavil ... Menedžer, organizatorji koncerta in fanti iz njegove ekipe so ga poskušali večkrat priklicati, a brez uspeha ...

Screenshot 2022-10-04 at 08.52.15.png
Verjamemo, da se bo kmalu spet pojavil ... Skoraj gotovo s kakšno objavo na Instagramu
Instagram

»Ekipa je imela let popoldne, približno dve uri. Glede na to, da se na letališču ni pojavil, so organizatorji za njegov let ob 18. uri vzeli nove vozovnice. A Darko še vedno ni bil dosegljiv, zato je tudi ta let zamudil. Niso več vedeli, kaj storiti in kako naj ga najdejo. Klicali so tudi njegovo dekle Katarino, da bi prek nje izvedeli, ali je z njim vse v redu in da morda nista skupaj, a tudi ona na klice ni odgovarjala,« je povedal vir blizu Lazića.

Prejel je 3000 evrov avansa

Lazić naj bi za dogovorjeni nastop, na katerm se sploh ni pojavil, prejel 3000 evrov avansa. Poleg tega so bile zanj in za člane skupine plačane tudi letalske vozovnice in nastanitev v hotelu. Zaradi tega neprofesionalnega odnosa so pričakovano vsi zelo jezni. Švedski organizatorji zahtevajo vračilo denarja in poplačilo vseh nastalih stroškov – vključno z vsemi letalskimi kartami. Rasta in Relja sta sicer poskrbela za odlično vzdušje, klub je bil vseeno nabito poln ...

Kje za vraga sta Darko in Katarina?

Darko se sploh ne odziva na klice bližnjih. Tudi njegova mama Branka je povedala, da ga že več kot dva dni ni slišala in da upa, da je s sinom vse v redu.

Ni prvič ...

Darko ni prvič pustil na cedilu svoje skupine, organizatorje in predvsem publike. To se je pripetilo že lansko leto v Herceg Novem. Takrat je eden od članov skupine povedal organizatorjem, da so Darka zadržali na meji z Bosno. Seveda so ti zadevo preverili in odkrili, da je laž.

Vsekakor pa upamo, da je to le še ena Darkova nespametna poteza in da se kje zabava s svojo novo ljubico ...