Muzika

Ceca na Ptuju podrla rekord

Avtor: KKM

Za nami je uvodni vikend letošnjega koncertnega dogajanja Karnevala na Ptuju. Za odličen uvod je v svojem slogu poskrbela srbska pevka Ceca!

Srbska pevka Ceca je bila nad Ptujem navdušena.
Foto: DAMN Media

Ena najbolj priljubljenih srbskih pevk popularne glasbe Svetlana Ražnatović – Ceca je s težko pričakovanim nastopom na Ptuju potrdila sloves največje glasbene zvezde na Balkanu. Nabito novo karnevalsko dvorano je več kot odlično ogrel Miro Todosovski, Ceca pa je na oder prišla točna, popolnoma urejena in v družbi številnih varnostnikov. Pevka je Ptuj obiskala prvič in je bila nad sprejemom vidno navdušena. Dober sprejem pa je nabito polni dvorani Sava Campus vrnila na odru. Svoj koncert je nekoliko podaljšala, kar ni presenetljivo, saj je občinstvo z njo pelo v en glas. »Rada nastopam v Sloveniji, kjer imam sijajno publiko. Vsakič pa spoznam kakšen nov kraj. Veselim se, ko dobim vabilo, in publika mi pripravi odlično zadovoljstvo. Tudi tokratni koncert je bil sijajen, čustven in energičen.«

Svetlana Ražnatović – Ceca
Svetlana Ražnatović – Ceca
DAMN Media

Rekord dvorane

Karnevalska dvorana Sava Campus je bila do zadnjega kotička polna že ob nastopu izjemnega Mira Todosovskega, Ceca pa je pripravila pravi spektakel, s katerim je na noge spravila celotno dvorano in z dodelanim nastopom ustvarila izjemno energijo med več kot 3000 ljubitelji zabave. S tem je bil postavljen nov rekord v številu obiskovalcev v dvorani Campus Sava Ptuj.
 

koncert-ceca
Nabito polna karnevalska dvorana na koncertu Cece
DAMN Media

»Privilegij je, ko imate pesmi, ki jih vsi poznajo in jih s tabo pojejo kot v zboru. To so sanje vsakega pevca, da ima program, ki ves čas drži gor publiko s svojimi pesmimi. To bi lahko delala šest ur brez premora. Več kot 35 let sem v estradi in imam resnično srečo,« je po koncertu povedala srbska pevka.

Privoščila si je pustni krof

Ceca se je izkazala kot zelo komunikativna in prijazna oseba, zelo jo je zanimalo tudi ptujsko pustno izročilo. Glede na to, da se glasbenica ob petkih posti, je po polnoči, ko se je posvetila medijem, poskusila tudi tradicionalni ptujski pustni krof. Pravega vzdušja, ki bo na Ptuju potekalo naslednje dni, pa žal ni doživela, saj se je morala po koncertu že odpraviti v Nemčijo, kjer jo čakajo novi nastopi.

Miro Todosovski
Nabito novo karnevalsko dvorano je več kot odlično ogrel Miro Todosovski.
DAMN Media