Muzika

Best FM – 1, 2, 3 - START! Prišel je nov RADIO!

Avtor: KŠ

V Slovenijo prihaja čisto nova glasbena zgodba, ki bo navdušila! Danes, 11. 11. ob 11h!

logo
Foto: bfm

Danes, 11. 11., točno ob 11h je zaživel nov radio, ki bo prav gotovo več kot navdušil! Zategnite pasove in pripravite se na bombastični start!

Zagotavljamo vam, da česa takega še niste doživeli!

Torej, danes točno ob 11. na frekvencah - 101,6 Ljubljana z okolico in 87,7 – Jesenice z okolico! Seveda boste lahko radio poslušali tudi drugje v Sloveniji ali bolje rečeno po celem svetu – prek spleta, torej na spletnem naslovu bestfm.si!

Best FM je glasbeni radio s poudarkom na zabavi!

Radio, kot ga še ni bilo!

To je Best FM - glasbeni radio, ki temelji na novejši POP glasbi s področja Balkana. Glede na to, da v Sloveniji vedno več mladih posluša tovrstno zvrst glasbe, kar se kaže tudi po organizaciji in obisku koncertov po celotni državi, obstaja potreba po takšni radijski postaji, ki je do sedaj še ni bilo.

Kakešen je Best FM DNK?!

Dino Merlin, Željko Joksimović, Senidah, Jala Brat, Bubba Corelli, Rasta, Lepa Brena, Saša Matić ... To je le nekaj od izjemnih izvajalcev, ki predstavljajo DNK radia Best FM.
Best FM bo redno predstavljal tudi glasbene novosti te zvrsti, vedno bo v koraku s časom. Poleg tega pa bo s programskimi vsebinami tudi radio, ki se bo približal mladim in spremljal tekoča dogajanja doma in po svetu.
Poleg naštetega bodo na Best FM vsako uro seveda prisotne tudi še kako uporabne servisne informacije – novice, vreme in prometne informacije.

Best FM je radio, ki bo postal vaš najboljši prijatelj!

BOMBASTIČNI start z LUKO DONČIĆEM! Takega radia v Sloveniji še ni bilo! Prisluhnite!