Trači

Viktor je zapustil Breno in Boba

Avtor: kš

Viktor Živojinović, mlajši sin Lepe Brene in Slobodana Bobe Živojinovića, se je odselil iz luksuzne vile na Bežaniški kosi, kjer je živel s starši in se vselil v svoje 700.000 evrov vredno stanovanje.

Rudoph Valentino

Zgodbo o prvem seks simbolu lahko tudi poslušate!

Viktor Živojinović
Foto: Instragram

Viktor se je v stanovanje vselil kar hitro in to čeprav ni povsem dokončano. Razlog je korona! Viktor je namreč okužen in zato se je odločil, da se bo izoliral – obstaja boljša izolacija od 700.000 evrov vrednega stanovanja?
Družinsko vilo na Bežanijski kosi je nameraval zapustiti šele poleti, a se je zaradi bolezni odločil, da bo kovčke spakiral nekoliko prej.

viktor-živojinović
Viktor Živojinović
Instragram

Hrano mu dostavljajo

Mladega Živojinovića dejansko ne moti, da so dela še v teku in ne moti ga tudi, da si ne more sam pripraviti hrane. To mu namreč dostavljajo na njegov naslov – z mamo in očetom pa se sliši večkrat na dan.

In njegovi sosedje bodo ...

A ta izolacija ne bo trajala ravno dolgo, namreč – Boba in Brena sta najprej kupila 140 kvadratov veliko stanovanje za sinčka, potem pa še eno zase in to v neposredni bližini. Starša bodo tako njegova prva soseda! Za razliko od Viktorja se njima ne mudi s selitvijo ... A kmalu bodo spet vsi skupaj.