Trači

Veste, kdo je njena mama?!

Avtor: k.s.

Seksi temnolaska iz zasedbe Hurricane je pred nekaj dnevi na TikToku objavila fotografije s svojo mamo, tudi pevko. Ste vedeli, da je njena mama Melvida Vučić?

Foto:

Vedno v centru pozornosti ...

Sanja je tista članica skupine Hurricane, ki se je na lanskoletnem Eurosongu bojda zaljubila v Damiana Davida, pevca skupine Måneskin in mu to tudi javno povedala ... Sicer se je kaj kmalu vse poleglo in Sanja živi svoje življenje naprej brez seksi Italijana. Se ji pa vseeno dogaja kup zanimivih stvari. Nazadnje je javnost presenetila s prodajo brivnika, ki ga je uporabila, da se je znebila dlak na hrbtu in verjeli ali ne, zadevo je super unovčila.

sanja2.jpeg

Pred nekaj dnevi pa je na TikToku objavila kolaž fotografij s svojo mamo, tudi pevko Melvido Vučić. Nismo mogli mimo dejstva, da si ženski nista pretirano podobni. Melvida je rdečelaska s svetlimi očmi in precej manjšimi oblinami od hčerke. Tudi ličnice in ustnice Sanjine mame so precej bolj skromne od hčerkinih ... Seveda je to zasluga nekaj ampul hialuronske kisline, brez katere sodobne ženske skoraj ne znajo več živeti ... So bila morda dekleta iz 80-ih lepša? Odvisno od okusa, bomo rekli!

sanja.jpeg
Sanja Vučić
TIKTOK