Trači

Tanja Savić ima novega!

Avtor: kš

Temnolasa pevka naj bi bila v zvezi s premožnim podjetnikom iz Smedereva!

Tanja Savić
Foto: Instagram

Razkrite so podrobnosti o pevkinem novem izbrancu: "Predstavil ji je že svojo hčerko," pravi vir blizu pevke.

Pevka Tanja Savić naj bi bila po ločitvi od moža Dušana Jovančevića, s katerim ima dva sinova, in prekinitvi zveze z Draškom Stanivukovićem, že tri mesece v zvezi s smederevskim poslovnežem ... in to z zelo usešnim in znanim.

Tanja Savić je novega fanta že predstavila svoji družini.
Tanja Savić
Instagram

"Tanja ne želi govoriti o svojem novem fantu in nasploh o svojem ljubezenskem življenju. Pred tremi meseci je začela razmerje s poslovnežem iz Smedereva, ki ga prijatelji kličejo Lola. On se je pred letom dni ločil, ima hčerko najstnico, ki jo je že predstavil Tanji. Lola pa je spoznal tudi Tanjino družino, ki je nad njim navdušena. Star je 40 let, ni šlampast, res se je zaljubil v Tanjo in si želi z njo zgraditi nekaj resnega. Zgodba se je zares začela pred dobrimi tremi meseci,« pravi vir blizu Tanje.

Po ljubezenskih brodolomih, končno srečna.
Tanja Savić
Instagram

"S Tanjo sta se spoznala na rojstnodnevni zabavi skupnega prijatelja in vso noč klepetala. Izmenjala sta si številki in on jo je kmalu poklical. Po tednu dni je Tanjo peljal na večerjo in začela sta razmerje. Veliko ji pomeni, da je končno srečna, saj je po vseh mukah z Dušanom, nato pa z Draškom zdaj končno mirna. Sinova sta vedno s Tanjo, zato veliko časa preživita z Lolo, ki ga obožujeta. Zaenkrat, Kolikor vem, s Tanjo ne živita skupaj, a me ne bi presenetilo, če bosta kmalu pod isto streho. Lola pa Ima resen posel in se ne želi medijsko izpostavljati," sklene neimenovani vir.