Trači

Tanja Savić – Bankrotirala?!

Avtor: kš

Pevka je otroka izpisala iz zasebne šole, njen bivši mož je zaradi tega znorel!

Tanja Savić
Foto: Instragram

Pobral ji je VSE!

Po škandalu z bivšim možem je morala Tanja znova začeti iz nule. Dejansko ji je nekdanji mož pobral čisto ves denar. Zato se je mična pevka odločila, da bo vse stroške znižala in svoja dva sinova Maxima in Georgea izpisala iz zasebne šole. Ker je začutila, kaj pomeni imeti in ne imeti, je pevka stroške znižala na minimum, tudi ko gre za sinova Maxima in Georgea.

tanja-savić
Tanja Savić
Instragram

Prej je zapravljala, zdaj je drugače

»Ko je veliko imela, je tudi veliko trošila. Pred dvema letoma pa jo je Dušan dobesedno oropal in morala je začeti iz nule. Danes ji je pomemben vsak nastop in vsak zaslužen denar. Njena otroka so pred krono hodila v zasebno mednarodno šolo na Senjaku, kjer sta obiskovala pouk v angleščini. Tanja je to šolo na letni ravni res drago plačala, a ji ni bilo žal, ker je vlagala v svoja srčka in njuno znanje.« je srbskim medijem razkril vir blizu Tanji.

tanja-savić
Tanja Savić
Instragram

Odpovedati se je morala marsi čemu

»Zdaj, ko sta otroka sama z njo in ko se sama odloča o svojem življenju, je zaradi znižanja stroškov odpovedala zasebno šolo. Vpisala ju je v javno šolo v Smederevu, kjer živijo. V Smederevu jih poznajo vsi, zato ji je nekako lažje, saj je bila v Beogradu nenehno pod stresom. Tanja mora veliko zaslužiti, saj je vložek v skladbe in produkcijo res velik. Bori se po svojih najboljših močeh ... Dušan je sicer znorel, ko je slišal, da njegova otroka hodita v zasebno šolo, zadeva se ni spremenila, saj on zdaj živi v Avstraliji,« je še dodal vir.