Trači

Soraje naj ne bi bilo v nobeni bolnišnici. Je sploh živa?

Avtor: kš

Poročali smo že o hudi prometni nesreči, ki naj bi jo doživela starleta Soraja Vučelić. Na dan pa prihajajo nove, zaskrbljujoče informacije.

SORAJA
Foto: INSTAGRAM

Zvezdnice naj ne bi bilo v nobeni zagrebški bolnišnici, hrvaški in albanski mediji pa o nesreči naj ne bi vedeli ničesar.

V soboto je odjeknila novica, da naj bi starleta Soraja Vučelić na meji z Albanijo doživela grozljivo prometno nesrečo, v kateri naj bi, kot poročajo nekateri mediji, utrpela hude telesne poškodbe.

Z zasebnim letalom v hrvaško bolnišnico?!

Poročali so, da so jo takoj oskrbeli in operirali v albanski bolnišnici, njena družina pa naj bi se odločila, da jo z zasebnim letalom odpelje na Hrvaško, kjer so jo ponovno operirali in trenutno naj bi čakala še na eno, dodatno operacijo ... Navedeno je bilo tudi, da tamkajšnji zdravniki delajo vse, kar je v njihovi moči, da ji rešijo življenje.

Srbski Kurir se sprašuje, kaj je res ...

So pa, kot piše Kurir, stopili v stik s tremi največjimi državnimi bolnišnicami v hrvaški prestolnici: Klinično-bolnišničnim centrom Zagreb, KBC Sestre milosrdnice v Vinogradski ulici, pa tudi z KC Dubrava, vendar so dobili informacije, da se oseba pod njenim imenom in priimkom trenutno ne zdravi v nobeni od teh ustanov.

Skopa poročanja

Skrivnostno pa je tudi to, kje je Soraja zdaj in v kateri bolnišnici je bila operirana, pa tudi dejstvo, da o tem primeru ne vedo ničesar niti hrvaški mediji, razen tistega, kar poročajo nekateri mediji iz Srbije. Tudi na albanskih spletnih straneh ni novic o tej domnevni prometni nesreči, ki naj bi se zgodila, ko so trčili trije avtomobili. Zadnja novica o Soraji je na albanskih portalih bila že leta 2014.

190.000 evrov vreden džip popolnoma uničen?

Spomnimo, po poročanju nekaterih srbskih medijev je 190.000 evrov vreden džip od silovitosti udarca zmečkalo, njo, njeno prijateljico in njeno sestro pa naj bi iz avta potegnili gasilci.

Ugasnili njen Instagram?

Zgodila pa se je še ena zelo nenavadna stvar – Sorajin Instagram profil je trenutno izklopljen. Kdo stoji za tem? Viri blizu starlete se bojijo, da ji je nekdo stregel po življenju in da je dejansko Soraja žrtev kriminalnega dejanja.