Trači

Sramotno! Oboževalcem vzela denar!

Avtor: kš

Resničnostna zvezda Dalila Dragojević je ob koncu oddaje Zadruga ostala praktično brez denarja. Oboževalce je prek družbenih omrežij prosila, naj ji nakažejo vsaj 1000 evrov.

Dalila Dragojević
Foto: Instragram

“Ko je zapustila "Zadrugo", je Dalila nekaj časa čakala, da ji je Pink izplačala honorar. V tistem obdobju se je svojim oboževalcem pritoževala, da nima denarja! Napisala nam je: "Ljudje, dajte mi vsaj 1000 evrov, da premostim vrzel do 1. avgusta, potem dobim honorar. Če bo treba, vam denar vrnem ..." Usmilili smo se je, se organizirali in na njen račun vplačali 1.000 evrov,” pravi ena od žensk iz te skupine, ki je želela ostati anonimna. Potem pa je sledil šok: “Ko smo videli, kako se baha na morju, smo znoreli! Vsak večer je hodila ven, pila alkohol, se družila na nastopih Acea Lukasa, Teodore Džehverović ... Čez dan je bila na najdražjih plažah ... Posamezniki so ji nato pisali, naj vrne denar, a je takoj blokirala! Sramota!” je za Informer povedala ženska, ki ji je tudi nakazala nekaj denarja. Medtem ko cele noči uživa ob dragem šampanjcu v Črni gori in na Hrvaškem, Dalila pravi, da ji niti na misel ne pride, da bi vrnila vzeti denar.

“Dali so mi 1000 evrov, pa kaj?! Potrebovala sem denar, saj sem po "Zadrugi" nekaj časa čakala na honorar. Na kraj pameti mi ne pade, da bi komurkoli vračala denar! Ne zanima me! In kar sedaj zapravljam, sem zaslužila v resničnostnem šovu,"  je povedala zvezdnica v oddaji Narod pita … Zanimivo pa je, da je Dalila na vseh svojih družabnih omrežjih onemogočila komentarje.