Trači

Šokantno – do krvi pretepena zvezdnica Granda!

Avtor: k.s.

Nekdanjo udeleženko šova Zvezde Granda, Marino Radosaljević so pred nekaj dnevi tako pretepli, da je obležala v mlaki krvi.

Marina Radosaljević
Foto: Instragram

Vse je objavila na družbenih omrežjih

Kot je zapisala v svoji objavi na Facebooku, se je napad zgodil pred lokalom, kjer naj bi tisto noč pela. Napadla sta jo dva zamaskirana moška, ki sta jo najprej poškropila s solzivcem in potem sta se je lotila s pestmi in palicami.

marina-radosavljević
Marina Radosavljević
Instagram

Kot je sama zapisala na svojem Instagram profilu: »Nocoj okoli 19.30 se mi je pripetila grozljiva stvar – grozljiva za vsako žensko in grozljiva za vsakogar, ki se ukvarja z javnim življenjem ... psihično sem sicer tako stabilna, da mi ta poskus ustrahovanja ne bo prišel do živega ... vendar to je obraz strahopetnosti in slabega sistema delovanja današnjega časa. Vse to je daleč od srca, daleč od Boga! Ali smo v Teksasu ali v Vrnjački Banji, Srbija?! Počutim se nezaščiteno in sem zelo razočarana!«

Pevka je opisala, kako je izgledal napad pred lokalom, kjer naj bi nastopila, delila pa je tudi fotografije iz bolnišnice.

Opisala pa je tudi potek napada: »Stopila sem iz avta in dva večja, zamaskirana moška sta me brez besed napadla. Eden me je poškropil s solzivcem, potem pa sta se me oba lotila in to ne samo s pestmi, marveč sta uporabila tudi palice. Bila sta popolnoma tiho, rekla mi nista ničesar. Kdorkoli je to naročil, naj ga bo pošteno sram. Sicer pa zaupam v sistem in korektnost pristojnih organov Vrnjačke Banje. Bilo je pa tudi nekaj kamer, ki bodo gotovo pomagale pri razkrinkanju napadalcev,« je še dodala na svojem Facebook profilu.

marina-radosavljević
Marina Radosavljević
Instagram

Marina je objavila kar lepo število fotografij in pri tem še enkrat ponovila, da je grozljivo, da se take stvari dogajajo tudi ženskam.  Razlog napada sicer še ni znan, bo pa gotovo v naslednjih dneh, saj je vse skupaj pod drobnogled vzela policija.