Trači

Škandalozna pevka kazala spodnje hlačke!

Avtor: k.š.

Pevka Ana Nikolić je SPET šokirala svoje sledilce. Tokrat je na svojem Instagram profilu objavila videe neke zabave, na kateri se še najbolj zabava prav ona.

Ana Nikolić
Foto: Instagram

Vidimo namreč, da se Ana Nikolić komaj stoji na nogah, morda zaradi vrtoglavo visokih petk ali zaradi kozarčka preveč in se ziblje ob Cecinem hitu ... Nato pa v družbi starlete Nataše Rodić dvigne obleko in nesramežljivo pokaže spodnje perilo.

ana-nikolić
Ana Nikolić
Instagram

Sledilci pljuvajo, Ceca hvali

Anino obnašanje je sprožilo plaz skupnih komentarjev na omrežjih, nemalo pa se jih je vprašalo – kaj se dogaja z njo? Seveda med temi ni bilo Cece, ki je vse skupaj komentirala z navdušenjem in Ano označila za »kraljico«.

Ni moških – ni problemov!

Spomnimo, Ana je pred kratkim za "Blic" spregovorila o svojem čustvenem življenju. »Nimam fanta, niti simpatij nimam. Sploh nimam potencialnega. Nisem bila razočarana nad moškimi ... Ni moških, ni problemov! (smeh) Z bivšim možem sem v zoprnem odnosu ... (smeh) Hecam se, seveda sva v dobrih odnosih, videvava se. Z Rasto bova še sodelovala, torej spet delava, nekaj pripravljava, a nikoli več ne bova skupaj,« je takrat poudarila Ana.