Trači

Severina naj bi bila na dnu

Avtor: k.š.

Regionalni mediji pišejo o tem, da naj bi bila mična Splitčanka psihično popolnoma na dnu.

Še pred nekaj dnevi je brezskrbno uživala v Italiji ...
Foto: Instragram

Odkar je v torek, v stanovanju Severinine mame Ane Vučković v Splitu izbruhnil odmeven družinski škandal, se stvari le stopnjujejo. Severina je bila že pred tem incidentom v zelo stresni situaciji zaradi dogajanja med njo, nekdanjim možem Igorjem Kojićem in nekdanjim možem Milanom Popovićem. Spomnimo, da sta se Igor in Milan fotografirala skupaj in objavljala te fotografije na družbenih omrežjih, češ, kako je med njima vse v najlepšem redu in s tem dala sledilcem slutiti, da je za vse zdrahe kriva prav ona, Severina.

severina
Mična Severina se je znšla v zelo težkem obdobju.
Instragram

"Spopad" med sestrama

No sol na rano pa je bil zverinski prepir s sestro Marijano, ki je Severino celo prijavila policiji, češ, da jo je fizično napadla. Severina je kasneje v svojih objavah to zanikala in krivdo pripisala sestri. Tudi Severinina mama Ana je javno povedala, da je sestra tista, ki je že večkrat napadla Severino in da jo je tudi že večkrat prijavila policiji.

Zelo slabo se počuti

severina
Nekateri mediji so objavili novico, da naj bi bila noseča ... Najbrž pa je le dobro jedla
Instragram

Seveda pa je vse to zelo slabo vplivalo na 50-letno pevko, ki so ji med enim in drugim škandalom celo pripisali domnevno nosečnost, saj je objavila fotografijo, na kateri je v zelo ozki obleki, ki pač poudari njene obline. Severina naj bi bila ves čas zaprta v stanovanju. Ne javlja se na telefon in nikomur ne odpira vrat. Ob njej naj bi ves čas bila  nečakinja Mija, sicer hči njene sestre Marijane … Vsekakor izjemno težko obdobje, ki upamo, da ga bo kmalu prebrodila.

Medtem se je za hrvaške medije že oglasila Severinina mama in ostro obsodila hčerkinega nekdanjega moža, ki je komentiral dogajanje v družini Vučković.