Trači

Sanja Vučić – Zmerjali so me, da sem debela!

Avtor: k.š.

Nekdanja članica zasedbe "Hurricane" Sanja Vučić se je vrnila k solo karieri, zdaj pa je razgalila svojo dušo in spregovorila o težkem obdobju v osnovni šoli, ko so jo vrstniki ustrahovali zaradi odvečnih kilogramov.

Sanja Vučić
Foto: Instagram

Razkrila je, da je zdaj s temi osnovnošolskimi nasilneži v boljših odnosih. Sanja sicer trdi, da ima še danes zdravstvene težave, a da ji je uspelo vse spraviti pod nadzor in to z veliko discipline in zdravim načinom življenja, s katerim ji je uspelo urediti delovanje ščitnice.

Zgodba o grdemu račku

»Mojo zgodbo lahko primerjamo z zgodbo o grdem račku. Iz debeluške sem zrasla v normalno dekle. Že v puberteti sem se začela izmikati, skrbeti za svojo težo, potem pa so se pojavile težave, ki so me prisilile, da sem poskrbela zase. Pojavile so se težave s ščitnico. Kdor ve, o čem govorim, ve, da je tu potrebna posebna prehrana in režim. Tu so tudi terapije in nekaterih stvari si ne smem dovoliti,« je povedala Sanja, ki je dodala še, kako se je vse skupaj začelo: »Zdaj, ko sem postala priljubljena, me na družbenih omrežjih kontaktirajo ljudje, ki so me zlorabljali, ko sem bila otrok. Otroci so otroci, to seveda ni opravičilo, ampak travmo, ki sem jo imela zaradi tega v osnovni in srednji šoli, sem uspela rešiti. Ti ljudje so tako ali drugače zaznamovali moje življenje. Vsako obliko nasilja bom vedno obsodila, vendar na vzgojo drugih ne morem vplivati. Še danes se s težavo pogledam v ogledalo. Še vedno se ubadam s tem, da sem debela, da ne zgledam dobro in v sebi najdem kup napak. Trudim se, da ljudje okoli mene ne opazijo mojega nihanja razpoloženja, to mi uspeva, ker ne maram izražati nervoze.«