Trači

Poglejte, kje je živela ta znana pevka!

Avtor: kš

Dolgonoga, svetlolasa, seksi, zapeljiva in zelo priljubljena. A njeno otroštvo ni bilo enostavno.

Rada Manojlović
Foto: YT / Instagram

37-letna Rada Manojlović je pravo vaško dekle. Tega ni nikoli skrivala, ravno obratno – celo ponosna je, da je zrasla v hiši, kjer niso imeli niti notranjega stranišča in kopalnice. Rada pravi, da se je znašla in da je imela vse od življenja.

Rada večkrat poudari, da je ponosna na svoje korenine. Skupaj s sestro Majo sta zrasli v vasi Četereže, kjer še zmeraj živi njun oče. Mamo sta izgubili precej zgodaj, zato sta se že od mladosti spopadali z veliko težavami. A Rada je znala ohraniti nasmeh na obrazu in slediti svojim sanjam.

Uspešna pevka, ki seveda sedaj živi v Beogradu, je poskrbela, da je na parceli, kjer se nahajata dve stari hiši, ki ju je zgradil njen dedek, sedaj velika in sodobno urejena hiša. V hiši sedaj živi Radin oče, ki pa se še vedno ukvarja z živalmi in vrtom. Oče, ki je vsa leta delal na tržnici, kjer je prodajal raznorazne stvari, je zelo ponosen na svojo hčerko in še kako srečen, ker se Rada ne sramuje svoje preteklosti in vasi, v kateri je zrasla.

Nekoč je povedala: »Pač nismo komplicirali, čeprav nismo imeli kopalnice, je bilo enostavno ... Na štedilniku smo ogreli vodo in se umivali v lavorju. Vse se da, če ne kompliciraš.«