Trači

Pevka dobesedno NORI!!! »Lažete, nič ni res!«

Avtor: KŠ

Kot strela z jasnega je minuli teden odjeknila novica, da naj bi se Jelena Kareluša in njen mož Duško Tošić odločila KONAČATI svojo 14-letno ljubezensko zvezo.

Jelena Karleuša
Foto: Instagram

To je pravzaprav na svojem Instagramu zapisala prav seksi pevka, ki ni bila skopa z besedami: »Z Duškom sva se dogovorila, da po 14 letih sporazumno prekineva zakon. Žal se Duško ne vidi kot del naše družine. Tehnične pravne zadeve bomo reševali po dogovoru v naslednjem obdobju. Vse zakonsko premoženje je bilo preneseno na najine otroke, skrbništvo nad najinimi otroki pripada meni.« In Duško? Seveda je na srbski sceni v trenutku završalo! Tako lep par, tako uigrana ... No, seveda če odmislimo skoke čez plot in skoraj pornografske fotografije, ki so pred leti pricurljale v javnost in zaradi katerih naj bi se vsa ta drama dejansko sploh začela. Spomnimo, pred nekaj meseci je Jelena Duška prijavila policiji, češ da je bil zelo nasilen do nje. Tudi ta drama se je takrat polegla, a tokrat se je v njunem ljubezenskem gnezdecu moralo zgoditi še nekaj hujšega. Kaj, seveda vesta le onadva. Srbski mediji so poskušali priti v stik z nogometašem, ki se je zavil v popolni molk in ne odgovarja na novinarska vprašanja. Sicer pa je tudi on objavil zgodbo na Instagramu – nekajsekundni posnetek, na katerem se vidi, da gre nekam s hčerkicama.

Pet tisoč evrov preživnine?

Njuno premoženje je kar obsežno. Imata namreč dve vili, obe vredni več kot nekaj milijonov evrov. Jelena naj bi se s hčerkama vselila v manjšo, Duško pa naj bi ostal v večji, vredni tri milijone evrov. Duško in Jelena naj bi se o vsem tem dogovorila v mirnem tonu in vse naj bi potekalo sporazumno. Neimenovani vir navaja tudi, da bosta hčerki živeli z mamo in da ju bo oče lahko videval, ko si bo zaželel. Poleg tega pa naj bi Duško moral vsak mesec na Jelenin račun nakazati pet tisoč evrov preživnine in poleg tega plačevati tudi šolanje deklet.

jelena-karleuša
Jelena Karleuša
Instagram

»Nič ni res!« ‒ Jelena je pobesnela

A Jelena ne bi bila Jelena, če ne bi spet prek svojega Instagrama zagnala čisto pravo dramo. Dejansko je v zadnji objavi celo napisala, da se ločitveni postopek sploh še ni začel. Pevka je izjavila, da so mediji njenim otrokom »dosodili« preživnino, in ne pravosodni organi.

Poleg tega pa je pljunila kar nekaj strupa na srbske novinarje:

»Kakšno je srbsko novinarstvo, dokazuje tudi dejstvo, da NOBEN novinar ni preveril, ali sva z Duškom sploh vložila tožbo za ločitev ... in so že napisali, kakšno preživnino bodo imeli otroci.«

S to izjavo je demantirala, da bo preživnina dobrih pet tisoč evrov. Se bosta na koncu sage resnično ločila? Kdo bo imel skrbništvo nad otroki in kdo bo živel v dražji vili?

Neimenovani vir blizu para še trdi, da je to, kar je razkril medijem, edina prava resnica.