Trači

Nikolina Pišek – Dolguje 300.000 evrov!

Avtor: KŠ

Po smrti moža se je Nikolina Pišek znašla v najhujšem obdobju svojega življenja. Ni le žalost, ki jo razjeda, tu je tudi skrb zaradi finančnega stanja ...

Ostala je sama s hčerkico
Foto: instagram

Kot poročajo hrvaški mediji, je voditeljica Nikolina Pišek, ko se je v Monte Carlu poročila z zgodovinarjem Vidojem Ristovićem, mislila, da bo njeno življenje veliko boljše, kot je bilo do tedaj. Z možem se je preselila v Beograd in verjela, da bo zaživela pravo družinsko idilo. Odtujila se je tudi od Zagreba in celo prenehala z delom voditeljice. Vidoju je rodila hčerko in vse je bilo videti krasno.

Vrtoglavi dolgovi zaradi hiše

Par se je odločil, da bo zgradil hišo .. in to je bil še en korak k uresničitvi najlepših sanj. Vendar po moževi smrti, se je Nikolina znašla v finančni stiski. Zaradi 300.000 evrov dolga Nikolina namerava hišo prodati ... Razmišlja tudi o tem, da bi hišo oddala v najem in tako plačevala mesečne obveznosti, ki so vrtoglave.

"Ta hiša ga je ubila!"

Oče umetnostnega zgodovinarja Vidoja Ristovića, Miša Ristović, je izjavil, da mu je prav ta hiša "ubila sina" in da Nikolina ni prišla v Beograd zaradi njegovega sina, ampak zato, da bi ji dobila denar za dokončanje njene sanjske hiše. Spomnimo, Miša je Nikolino označil za pohlepno in omenil, da z njo ne bo delil dediščine.