Trači

Milijonar, ki si lahko privošči Ceco

Avtor: k.s.

31-letni Teo Korać, po rodu iz Črne gore, že leta živi in dela v Zürichu. Ker rad uživa življenje in ceni vsak trenutek, se je odločil, da si bo za svoj rojstni dan privoščil največjo zvezdo na Balkanu.

Ceca
Foto: Instragram

Ponudil ji je vse

Potrudil se je, da je prišla kot prava kraljica. V alpsko deželo je prispela z letalom, v poslovnem razredu, medtem ko jo je na letališču čakala luksuzna limuzina. Nastanjena je bila v enem najdražjih hotelov, v luksuznem apartmaju. Ceca je na družbenih omrežjih delila, kako uživa na sprejemu, ni pa delila svojega nastopa.

Screenshot-2022-03-01-at-21.56.14.jpg

Beograd dvignil vse na noge

Zabava je bila organizirana v znani restavraciji v centru Züricha, za srbsko, hrvaško in črnogorsko smetano. Balkanska zvezdnica je svoj nastop začela točno ob 23. uri, ob polnoči pa je Koraću čestitala za 31. rojstni dan in mu zaželela vse najboljše v življenju in karieri. Takoj, ko je začela peti uspešnico "Beograd", je Ražnatovićeva dvignila vse goste na noge. Slavljenec je bil non-stop s pevko, s katero je tudi nazdravil.

Če bi tudi vi radi zapeli to legendarno skladbo 

White Down Pointing Backhand Index

Kaj ga briga za denar ...

Teo Korać si je za rojstni dan privoščil le najboljše in nikakor ni pazil na količine denarja, ki so mu letele iz denarnice in bančnega računa. Viri blizu bogataša trdijo, da je v tem večeru zapravil več kot 100.000 evrov. Ceca je zanj prepevala celo uro ... le koliko ji je odštel? To nam ne bo nikoli znano.