Trači

Medtem, ko je slavna pevka služila za oba, jo je mož varal

Avtor: u.k.

Pevka Ivana Šašić je prek družbenih omrežij sporočila, da se po petih letih zakona ločuje od moža. Izjavila je, da jo vara s “starejšo gospo” iz Šapca.

Moža ne želi več videti.
Foto: instagram

»Ivana je zelo prizadeta, zaradi otrok se trudi biti močna in ne želi pokazati, kako ji je težko, a svet se ji je v minuti podrl. Ko je zapustila resničnostni šov, je začela slutiti, da se nekaj dogaja, da Bojan ni bil isti, čeprav se je trudil, da ne bi ničesar opazila. Vse pogosteje je bil odsoten. Prejšnji teden ji je ena od prijateljic povedala, da neka Šabčanka sprašuje, ali sta z Bojanom še poročena in ali je res, da se bosta ločevala. Ivana se je smejala, ne da bi slutila, da o tem v resnici sprašuje moževa ljubica.

»Nočem več govoriti o njem, imam svoje otroke in oni so mi najpomembnejši na svetu. Ne morem biti slaba oseba, ko sem z njimi. Izdaj nikoli ne odpustim, in to ni prevara, ampak izdaja,« je zaključila pevka.

Čez nekaj časa je pevka začela raziskovati, kdo je ženska, ki je spraševala njeno prijateljico, in prišla do škandaloznega odkritja. Bojan naj bi tisti ženski dejal, da se z Ivano razhajata. Ivana je Bojanu še v isti sekundi rekla, naj spakira stvari in zapusti stanovanje. Kričala je in jokala, ni pustila, da bi ji karkoli rekel,« je za Star povedal vir blizu pevca.

"Ivana je izvedela, da sta razmerje začela, ko je bila ona v resničnostnem šovu, in to jo je še bolj pretreslo." Tam se je mučila, ločila od otrok, da bi zaslužila honorar, on pa jo je v tem času varal. Res je razočarana, ne želi ga ne videti ne slišati,« zaključi vir, pevka pa pravi, da se ne bo več pogovarjala z njim.